Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Keri
csendes tag
Hi!
Pont proci vétel előtt álltam amikor kijött az új Bios! Nagyon megörültem mikor láttam, hogy "elméletileg" ezután kezeli az 1333FSB-s procikat, mivel E6420-ast akartam venni, viszont nagyon nem érte meg árban, így próba szerencse alapon beruháztam egy E6750-re, és imádkoztam, hogy működjön, mivel sehol a neten nem lehetett infót találni arról hogy ez a chipset kezeli az 1066-nál nagyobb fsb-s procikat, csak az abit oldala utalt erre.
Hál istennek nem csalódtam abitékban kivállóan ketyeg benne a E6750-es proci! Tuladjonképpen ez az egy negatívum volt ami nagyon nem tetszett ebben a lapban miután megvettem, de ezzel ez is kifújt, na jó lehetne még 1 pci foglalat mert a videókártyától alig fér el valami.Ezt a sok hülyeséget azért írtam le, mert ha másnak is ilyen lapja van és vacilál, hogy 1333FSB-s procit vegyen nyugodt szívvel megteheti, hiába nincs a neten máshol infó erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest