- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
Satan-Claus #37 üzenetére
Most vettem észre, kicsit emberibb árak:
F É N Y C S Ő > belső fénycső házba /30cm
2 625
F É N Y C S Ő táp > fénycső tápinverter
2 750
bruttó,
www.neuro2000.hu -
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #37 üzenetére
Nem fűt a normál cső sem, pláne ezek a kicsik. A legegyszerűbb ha veszel egy szivargyújtóra köthető autós lámpát amin van neon, abból ki tudod buherálni az elektronikát is és 12 voltról megy.
-
Hacked_3991
csendes tag
válasz
Satan-Claus #10 üzenetére
hello,
a fénycsö világítás nem olyan nagy trükk. egy db. tranzisztor 2 db ellenállás és egy magad tekercselt pici ferrit magos tekercs + valamilyen gyanta a tekercsre hogy ne visítson. A csö pedig biztosan nem befóliázhatatlan, a normal mini csövek meg nem drágák.
:DD -
andorpapa
őstag
válasz
Satan-Claus #32 üzenetére
A HL logója tulajdonképpen egy szögletesített lambda betű (görög ABC), amely egyebek mellett a hullámhosszot jelenti fizikában. Ha jól tudom. Javítsatok ám ki, ha tévedek!
-
BobMaster
senior tag
válasz
Satan-Claus #22 üzenetére
Majrévasat a gép oldalára :)
-
BobMaster
senior tag
válasz
Satan-Claus #16 üzenetére
Szerintem a dupla üveg oldallap és közé egy marék guppi visz mindent.
Vagy a desztilált víz nem vezeti az áramot, simán fel is lehetne tölteni vele, nem? Asszem beleolvasgatok a moddolásos topicocba, mielőtt mindent szétoffolok itten :) -
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #10 üzenetére
Hát nem tom... nekem a képeken sem nagyon tetszett a kék belső világítás, és a talin kiállított gépben lévőtől sem voltam elhalva. Az nem tetszik, hogy a kék fényben nem látszik semminek a színe. Egyelőre nem szándéxom kivilágítani a házat de ha belevágnék én egy 12 voltos halogénnel próbálkoznék, annak temészetes fénye van. Vagy arra is gondoltam hogy lehetne olyan villanófény, amiben úgy tűnne mintha a ventik tök lassan forognának, esetleg a villogás frekvenciája változna és olyan lenne mintha változna a forgásiránya-sebessége.
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest