Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Pedig halál egyszerű. Mivel a fizikai számolás miatt (főleg hülye particle effekteknél, meg a Cellfakor pályáin szétszort kismillió tárgy mellett) a GPU-nak nagyságrendileg több poligont kell odarenderelnie, ezért lassul.
Tudom nem sokan emlékeznek rá, de a Voodoo1-el sok játék nem gyorsabb, hanem lasabb volt, igaz cserében szebb is.
Magyarán hiába tud 32.000db objektumot számolni a PPU, ha nem bírja megjeleníteni a GPU.
Erre írtam, hogy nem véletlenül Quad SLI gépekbe rakták elöszőr őket. -
Komplikato
veterán
A ''minden gyártónak van SATA ODD-je'' az meg egyszerűen nem igaz, mert van egy-kettő, akinek van, a többieknek még mutatóban sincs.
Hát nem tudom, múlt héten hírtelen felindulásból szétnéztem netten, és lehet kapni Plextor, Pioneer, NEC, Samsung és LG SATA DVD-írókat. Ugyan nem láttam, de csodálkoznék ha nem lehetne kapni Benq és Lite-On írókat is. -
Komplikato
veterán
válasz
#65675776 #71 üzenetére
Ezért lesz szigorúbb a DX10-ben, hogy mit hogyan kell/lehet megoldani a GPU-nak, ha jól tudom.
Amúgy az egyetlen valamire való játék a Ghost recon, de arról meg kiderült, hogy a Havok-ot liszencelték, és utólag lett a PC verzióba beszuszakolva az Ageia, mondjuk olyan is lett. Viszont elég sok Unreal3 motoros játék készül, és ők már eleve nem a Havokot rakták bele a motorba, talán ha nem pár hónap alatt barkácsolják bele, még értelme is lehet annak a fránya fizikai modellnek. -
Komplikato
veterán
Amúgy meg az intel i965-ös lapokon csak azokon van/lesz IDE, amelyikre rak a gyártó külön raidet, magyarán csak a drágább deluxe verziókon. Szóval lassan az IDE-nek is fűrészeltek.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Amúgy nem értem miből jósolták itt egyesek az árat?
Milyen árat ismerni most? Lehet kapni fű alatt 200+ angol fontért egy eléggé egzotikus hardvert.
Ha jól emlékszem az első XBOX gépeket itthonról 280.000 körül szerezték be anno, és az eslős X360-ak is ilyen árakon röpködtek az eBay-en ...
Az meg, hogy mit nyilatkoztak majd' egy éve az Ageia emberei, az nem jelent semmit.
Ha a kedvezőzlen cikkek (Anandtek, Hexus, stb.) elterjednek, akkor olyan szépen le fog esni 200USD alá az ára, hogy csak na.
Egyébként meg Voodoo 1-el nem voltak gyorsabbak a játékok (sőt), csak szebbek.
Vagy GeForce (1) kártyánál a P3-600-as proc esetén már gyorsabb volt a szoftver T&L.
Itt most arról van szó, hogy elterjed e a fizika a játékokban (és ha figyeljük a DX10 híreket, nos akkor igen), de az már a jövő zenéje, hogy 4 CPU maggal, két videókártyával, vagy egy darab PPU-val lesz érdemes használni?
A GRAW meg nagyon rossz példa, mert se nem látványos benne a fizika, de legalább mindenen atomlassú, én azt mondom szimplán sz*rul írták meg. Nem gagyi de lassító kismillió particle effektre kellett volna gyúrniuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest