- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
hat akkor en vagyok rosszul informalt, mert bp-i szamot hivtam...
frissitessel nincs gond, mert jogtiszta es különben sem frissitek (az xp nem megy a Netre)
ezt pedig tegnap olvastam az indexen (Korlátozzák az XP online aktiválását):
''...Ez a kiskapu a jelek szerint oda vezetett, hogy beindult az OEM-verziók termékkódjának élénk csereberéje. A Microsoft által most bevezetett szigorítással ennek vége szakad, mivel a felhasználónak a telefonos ügyfélszolgálaton be kell számolnia az XP megvásárlásának részleteiről is. ''
persze ha nemigaz, hat nem igaz... -
PWR
aktív tag
engem csak az zavar, hogy a legalis vindoz felhasznalokat ugy rangatjak, ahogy akarjak. crackelt vindozod van, nem kell vacakolni az aktivalassal. ha megveszed, akkor hivogathatod az ügyfelszolgalatukat. regebben egy hihetetlen bunko csaj vette fel, mostmar telefonon kell begepelni a marhahosszu szamsort. legalabb 10 percembe telt az utolso aktivalas. ez bizony extra költseg. ez senkit se erdekel. az egesz aktivalasnak semmi ertelme, mert lathatoan nem okozza meg az illegalis szoftverhasznalatot, viszont semmibe veszi a jogtiszta felhasznalokat. Most majd allitolag az oem vindozosdokat a telefonon ki fogjak meg arrol is faggatni, hogy hol, mikor es milyen körülmenyek között vette a vindozt. ezekutan mi jön? birosagi targyalason kell bizonyitani, hogy jogtiszta es akkor majd aktivalhatod? ez tsuuunya dolog, nemteccik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android szakmai topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest