Aktív témák
-
Hardzsi
tag
Az UT ezekkel a kiegészítésekkel nem HALO-sodik?
Egyébként nekem bármelyik UT jobban bejött a Q-el szemben, és nem elsősorban a szebb grafika, mintsem a nehézségi szint finom beszabályozhatósága, ha BOT-ok ellen nyomom: Az UT-ban mindig megtaláltam azt a szintet, ahol a gépet épphogycsak le tudom nyomni, Q alatt az egyik fokozatban gyenge, a következő pedig már esélytelenül erős. -
Shim
őstag
Milyen új kártyákról beszél a hír? Csak nem arra gondol, h támogatja a legújabb videoókártyákat?!
-
rvs
aktív tag
azért azt a nyomek _clip maskot_ feltalálhatnák már 2003-ban.
az id pályákon minden frankón le volt vele védve, hogy ne lehessen beakadni minden kis szarba, de utban ezt nem lehet megcsinálni.. ááá
szerintem messze a legidegesítőbb dolog ebben a játékban. :(( de persze biztos csak én látom így. -
bazs
aktív tag
legalább megint lehet gépet újítani :)
nem hiszem hogy kis gépigényű game lesz -
AND1
őstag
Jah remélem ez meg majd 5 cd-s lesz. :) (Dvd?)
-
AND1
őstag
Most egy kvékes erre mit mondjon?
UT2003 nem tetszett...az esélyt ennek is megadom :DD -
Sanya
nagyúr
Akkor is király lesz, hiába szólja le mindenki! Most mennyivel jobb ha kitalálnak egy új fegyvert?
-
e-biza
őstag
nem úgy volt, hogy az UT mindig szebben csinálta a tájakat? amúgy ki mire gondol az alatt, hogy koppintás? egy u.azon az elven müködö game. lehetne ezer is, de ez a kettö létezik, szerintem elegendö.igy kedvére lövöldözhet az aki szörnyekkel akar arcolni meg az is aki a 2200 ból jött erös ember-robotokra bukik ;]
-
nekem az UT rohadtúl bejött! az ut2003 viszont 1 Q3 koppintás és ezért rühellem szerintem ez a 2004 is 1 fiqa game lesz!
-
TomLion
tag
Nekem az UT az etalon, remélem jó lesz, mert az UT2003 azért nagyot szólt..
és kell az még.. -
e-biza
őstag
a helikopter érdekesebbé teszi a játékmenetet, mert lehet a levegöre is figyelni. amúgy nekem az ut engineje jobban bejött mint a quaké
-
Turmoil
senior tag
-
dnacrew
tag
Ha lesz assault akkor kipróbálom, amugy hozzá se nyúlok. Régen a partraszállásos és vonatos assult pálya volt a all-star kedvencem.
-
rog
addikt
es van hogy fel eve megjelent alaplaprol is irnak!
ez... ez.. egyszeruen felhaborito!
:D -
Cefa
senior tag
Ez érdekes én már az első videókat is láttam legalább 1 hónapja.
-
csudri
őstag
Ezeket a képeket már baromi régen kiadták! Minek kell ez ide?
-
marcee
addikt
Biztosan szükség van itt játékhírekre?
-
dnacrew
tag
Szerintem meg tegyék vissza bele az összeg régi multiplayer módot mint az első unreal tournamentben. Amiatt szerettem egyedül, grafika nem annyira fontos.
-
SYZYGY
tag
Modjuk azt nem értem minek egy hálóra hegyezett FPS-be repülő?! De azért várom, a 2003 negyon bejött!!
-
Sidaries
őstag
Az idSoft cuccai mindíg jobbak voltak szerintem. Ezek csicsásak voltak azok meg hangulatosak. Azonkívül mindíg az idSoft csinálta a nagy lépéseket.
-
_Volkovy_
nagyúr
Király!Belenyomunk 10 új pályát és 2 repülőt,azán kész az új progi..Még a fegyvermodellek is azonosak..Grr
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest