Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
D79
csendes tag
Hát ez marhajó fón! Ez lesz a kövi, az biztos! Mondjuk sztem azé van ilyen kamera benne, mert egy 3,2vel az átlagemberek igényei ki lennének elégitve ebben a telóban, és nem lehet megalkotni a tökéletest, mert az tabu... lsd. SE, vagy walkman, vagy kamera... Mondjuk az a kamera ami 5700ban volt, nekem böven elég.
-
legiaap
félisten
N81 Preview
Csak egyet nem értek:
Kamerába miért kell visszafejlődni???
Nem bírt volna el egy N73-as szintüt??? -
sztyui2
őstag
Mikor jön már teszt? Kéne...
AMD Power! A képeiden mér kék a navigyűrű? -
orisoris
csendes tag
Mikortol lehet kapni n81-et? tud valaki valami infot?
-
sztyui2
őstag
Barnában jobban néz ki szerintem. Kíváncsi leszek az N82-re
-
erdoke
titán
Megnyugtató ám, hogy van 1400 g-os megoldás is.
Nekem sok a 140 g, de nem vagyunk egyformák. Ekkora monstrumot csak óriási tudással tudnék elviselni, az meg nekem Symbiannal nem is nagyon jöhet össze. Ebben a súlykategóriában már nagyon komoly HTC gépicsek lesznek ősszel. -
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #27 üzenetére
N81 slide n82 tábla.
-
-
AS
félisten
Nem, ez tábla lesz.
-
-
AS
félisten
Még uj nokiák 31 én.
Nokia 5610: Spotted in the Nokia phone profile site today, it is a symbian S40 phone with QVGA display screen.
*
Nokia N82: A Nokia N73 successor with 5 megapixel camera and Xenon flash
*
Nokia 3555: A low end 3G symbian phone
*
Nokia 6555 and 6556
*
Nokia 5310: A low end music phone with slim body
*
Nokia 6263
*
Nokia N95 8GB edition -
piqla
őstag
Akkor nincs mas hatra, mint varni augusztus 29-ig
Ps.: Bar, ha igazan oszinte akarnek lenni magammal szemben: totalisan felesleges nekem egy ilyen telefon... Mar az n73 is tulzas lenne, de ezen meg annyi szir-szar van, hogy felesleges nekem ilyen. De hat ha egyszer olyan keves nekem tetszo telefon van a piacon
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Igen, ahogy elkuldtem postot, utananeztem a dolgoknak. Kar, hogy baromi draga lesz az n82
Es ez persze izles kerdese, de nekem jobban tetszik az n73 kamera-csuszkaja, nem csak ugy meztelenul arvalkodik. Es vedeni is jobban vedi, szvsz... Viszont pont a billentyuzet miatt nem vettem meg az n73-at vegul. Kivancsi leszek erre az ujra... -
AS
félisten
Élö képek! (nem müködö)
-
piqla
őstag
Na, legalabb most megtudtam, hogy Nokiaek keszulek valamire... Akkor varok, hatha az n82 is kijon akkor. Bar ketlem, hogy Pannon forgalmazna majd.
-
-
Goose-T
veterán
Nos, ez a telefon lesz többek között az új N-Gage (3D gyorsítóval, új játékokkal), és nagyon jó zenei képességekkel is fog rendelkezni. Lehet majd vele vásárolni zenéket és játékokat nokiás online boltból. A teló WLAN és 3G képes lesz (videotelefonálásra is jó lesz, van előlapi kamera), a kijelzője a szokásos QVGA, belső memóriája 8GB flash lesz (nem microdrive). Micro USB is lesz rajta.
Szerk.: multiplayer módot is támogatni fog.
[Szerkesztve] -
mark75
senior tag
az árán hasznalt nyugati autot lehet venni,pedig nem nagy szám ez a telo.
-
rumos14
nagyúr
140g, ebben is microdrive lesz, mint az N91-ben?
ja és ha 2mpix, akkor ez sem egy csúcs fényképező lesz, még nokia mércével sem. -
PowerBuldog
veterán
Nagyon ottvan ez az oldal! Nagyon öttletesre sikeredett, tényleg felkelti az ember érdeklődését!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia N81 sziluettje már a cég hivatalos reklámában is felbukkant azonban most már élő fotón is megcsodálható.
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest