- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
válasz
zotyesz01 #385 üzenetére
Értem...
A BIOS frissítéssel viszont nagy gond van... Az AMINF329.EXE nevű programot kéne elindítani ha jól tudom floppys bootolás után, de hibát ír ki. Ha x opcióval indítom (hibák figyelmen kívül hagyása), akkor sem lehet használni, és Inteles chipseteket sorol csak fel. Pedig ez kell nekünk nem? Az ECS oldaláról töltöttem le már 2x is. Tehát a BIOS-t még nem tudtam frissíteni.
A lapom 3-as rev., már volt a DTK-nál ellenállás-műtéten, és a sikeres 10 perces beavatkozás óta remekül megy 1333/133-on a gép. (Előtte úgy fagyott, mintha kötelező lenne, csak 100-on volt hajlandó menni).
Most a Memtest86 hiba nélkül fut 133-on (is).
A gép viszont az IDE problémával együtt atomstabilnak tűnik, pl. a minap ment egyhuzamban 27 órát, mialatt letöltöttem 2.5GB-ot, és folyamatosan nyúztam fagyás nélkül. Közben viszont tisztesen leakadt 1-1 percre ha valami nagy fájllal kezdtem dolgozni.
Most megy az IDE kábel, de eléggé lassú, és ugye soxor nem bootol róla...
Ja, néha ha pl. kicserélek egy vinyót, törlődik a BIOS mintha kisütöttem volna. Szerintetek irány vissza a Mistral újév első munkanapján?
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest