- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #66 üzenetére
Naszóval az van, hgoy fsb 200-on, a memóknál beállítottam 250-re a 200-ról és a ram 166 (333) megy
Miért?
-
Winner_hun
félisten
Naszóval ez mennyire is van így pontosan? Mert nemvágom, hogyha biosban fsb 200-on van, ezt a memóizét 200-ról lerakom 100-ra, akkor lassabban megy a ram és ha 250-re rakom a membeállításnál és az fsb-t nem emelem, akkor a ram 500-ban kéne, hogy mennyen, ehelyett nem megy még 400-at sem
-
Winner_hun
félisten
Aham. De ha a ram végét akarom tudni akkor visszaveszek a szorzóból és tuningolok ugyebár? Ha az alaplap engedi. És a ramtuningnál az időzítéseket érdemes auton hagyni vagy manuálisan állíccsam? Bár lehet az 1T-t 2T-t az előző lapom nem jól kezelte mert automatikusan 1T-re rakta és nem indult a gép de amikor 2T-re átraktam akkor meg ment a gép. Most akkor mivan? Érdemes lenne sajátkezűleg állítani?
-
Winner_hun
félisten
Akkor most lezs értelme a 250-nek alapon vagy sem?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #23 üzenetére
Naakor az fsb-t az alaplapon az egyik chip vezérli. De ha nem 1:1-ben hajtom akkor nem olyan jó eredményeket érek el mintha 1:1-ben hajtanám? Mert akkor hiuába van 250-es alapizé a prociban hgoyha nem 1:1 megy
már kialudtam amgam de még mindig nem értem -
Winner_hun
félisten
Persze különösebb előny nélkül.
Nem lesz gyorsabb a 400-nál? Vagy már túl késő van?Annyi előnye van hgoy tuning nélkül gyorsabb, mármint nem kell ahhoz tuningolni hgoy 400 helyett 500-zal mennyen. Az fsb az hol működik?
A64-nél? Bocs lehet kicsit fáradt vagyok megyek is de a prociban van vagy az alaplapon?
-
Winner_hun
félisten
Kira. Esetleg az elkövetkezendő prociknál van arra esély hgoy a 2 oldalas ramok is mennyenek 1T-ben? Ja és ha 4 500-as modul van a gépben akkor az ugye Venice magos proccal 400-on fog indulni és utána ugyan úgy lehet tuningolni mintha 2 ram lenne benne? És ugye akkor is van dual channel? Mármint 4 modullal
-
Winner_hun
félisten
A változtatásoknak köszönhetően a Venice magos processzorok mellett négy egyoldalas DDR400 modul mindenféle korlátozás nélkül használható, kétoldalas DDR400-as modulok pedig eredeti sebességükön is meghajthatók 2T időzítéssel.
Mi a franc köze van hozzá abban hgoy egy vagy 2 oldalas a memó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest