- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Igaz. Én például nagyra tartom a Voodoo 5-öt, kifinomult kártya volt. Az a poén, hogy az nVidia a Voodoo 5-től elcsaklizott trükköket (például pont a FSAA) még csak most építi be a saját kártyáiba, persze más néven.
Szóval jó volt a 3dfx. A tagok egy része új céget alakított, asszem Absolute Multimedia a neve. Eddig csak GeForce 2-3 chipre épülő lapjaik jelentek meg. Nem nagy durranás, de kicsit extrém, hogy fa dobozban kapod a kártyát! -
andorpapa
őstag
Minden ellenére a Savage2000 egy trágya volt. Ilyen alapon a Voodoo 5 5500 is jó lett volna, ha fél évvel előbb jelenik meg, nincs akkora energiaéhsége és akkora mérete valamint normálisan elkészítik. Vagyis ha rendesen megcsinálták volna.
Akár csak az S3 esetében. Nekem is S3 volt annak idején a csúcs, de azok az idők elmúltak, ma már a GeForce és a Radeon ugat egyedül. -
andorpapa
őstag
Na ne nosztalgiázzunk, akinek a képminőség kell, az vegyen Matroxot és kész. Ebben az UT-s dologban én vagyok biztos...
-
andorpapa
őstag
Hajajaj. Nekem az első kártyám egy jó kis 1 megás S3 Trio volt. Régi szép idők.
De S3-nak sanyi, vége a shownak, csak nosztalgia partikon emlegetik. Ilyen megoldásokkal csak az integráljunk-mindent-egy-lapra-mert-az-irodába-úgy-is-jó-lesz elven dolgozó alaplapokon viselhető el. Az S3 és a game szó valahogy nem fedi egymást.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest