- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Aktív témák
-
utax
aktív tag
hát én nem értek hozzá annyira, mint guest#16, de szerintem a tesztelt játékok mind dx8-asok voltak, nem dx9, vagyis az ati 9700 nem tudta dx9 oldalát kidomborítani, mivel még az oprendszer sem támogatta, bár a szoftver konfigot nem írják, nem hiszem, hogy beta dx9-et tettek volna fel.
de ilyen alapon azt is mondhatjuk, hogy a Ferrari 2002-es forma1 autója totál szar, mert a 2004-es williams úgy alázni fogja majd, hogy csak na. -
Agyzuzo
addikt
NV30 még nem lesz egyhamar, a Radeon 9700 viszont már van. Egy meg nem jelent kártya meg ugyebár nem ellenfél, kedves guest...
-
Persze hogy van, de ha minden gyártó aktuális leggyorsabb megoldását versenyeztetjük egymással, akkor most ez a felállás.
Egyébként amikor a Parheliát hasonlították össze a GF4 Ti4600-zal, senki nem sikított.
PEDIG AZ IS EGY DX9-ES KÁRTYA!
Tehát azt az R300-zal kéne összehasonlítgatni, ennek ellenére egy R200 is lealázza... -
guest
veterán
den+: ettol meg van abban valami amit mond..
-
Z_A_P
addikt
En a matroxon is nagyot csodalkoztam:
atlagban 50%-a a GF4-nek!! :O -
guest
veterán
Sok baromarcú atis!!!! A 9700 Ati DX9 KÁRTYA lámerek!!!Nvidia első Dx9 kártyája porba alázza ezt a 9700-as próbálkozást. Dx8 kártyát dx8hoz kell hasonlítani.)9700-at Nv30 hoz.
-
utax
aktív tag
tegnap olvastam már (nem bírtam kivárni míg belinkelitek :))
-
guest
veterán
Az hogy az AntiAliasing tesztekben az R300 250%-át hozza a Ti4600-nak teljesen ledöbbentett..
-
McJames
senior tag
Na, akkor most lehet szidni az ATi-t 1000-rel, mer' most ''ő'' a király...
-
nane
csendes tag
Remélem senki nem gondolja azt, hogy majd az NV30 50e Ft + ÁFA áron jön majd ki...
DE ha kijön, az gf4 áraiból is lehet mit engedni, kissé magsan járnak manapság- kivéve a Ti4200-at -
guest
veterán
9700 ára 99000 FT körül lesz. 399 USD
-
válasz
FollowTheORI #7 üzenetére
Mondjuk egy 2.6 vagy 2.8 jó is lesz... :D
-
-
-
guest
veterán
Hááát...ha apukám megveszi nekem azt a porsche boxtert amit a 18. szülinapomra igért, akkor csak a jövő héten kérhetek egy 9700-as radeont...
Tök szar az életem....8((( -
guest
veterán
Csak sajna kijön a 9000 is, szal a 9500 és a 9700 nagyon-nagyon drága lesz. :D
-
Szauron
csendes tag
szep szep, de csillag nincs a homlokan....
majd ha lesz doom3 akkor lesz erdekes a 3d piac, addig nem is erdemes foglalkozni a temaval :) -
JulWCZar
senior tag
Háát nem tudom. Ha 15%-kal átlagban gyorsabb lesz mint a Voodoo3 2000-em, akkor én is megfontolom a cserét.
-
guest
veterán
Ha a meghajtókat is rendesen megírják majd, akkor Isten bizony elgondolkodom rajta, hogy lecserélem a Gef2MX400-am egy Radeon 9700-re :)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged