- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Jájj, ember! MI a ráknak NEKED füles egyáltalán??? Értelmettlen.
Honnan vetted ezt a bölcsességet (''Nem tudom hogy vagytok vele, de egy ilyen hiperszuper 7.1-es csodában sem lehet jobban hallani a dolgokat mint az 5.000 Ft-os 2 éves Philips cuccomba.'')?
LOL Előszöris, ha nincsen tapasztalatod, akkor minek ilyeneket irogatni? Ahogyan fogalmaztál, úgy tünhettne, mintha vagy 20 5.1-s fülest meghalgattál volna. Közbe meg képes vagy a füledet egy Philps-l rongálni!Nekem is volt Philps fejhallgatóm, aztán amikor megvettem az Ozaki-t dobtam a rákba!
De én nem eröltetem, csak örülök, ha nem hallod meg, amikor hátad mögé lopóznak.
Nem is értem, miről, és mi alapján beszélsz??? -
Allien
veterán
A 7.1-s füles jelenleg irreális (és népbutitás, max moziba jó). De, az a baj, hogy hozzánemértők csinálják a rendszereket, mert igaziból 6.1 kellene, és EZ bőven elég MINDENRE (már a vizszintes térben, függőleges irányba még nem gondolkodunk, ugye)!
Pontosabban, a 6.1 a két front, illetve hátsó páros, a center+sub melett lenne egy hátsó center. No, ennek lenne értelme! Hiszen, PONT a hátulról jövő hangok azok, amiktől berosál az ember, és rakja tele a gatyót.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Ez nem teljessen lesz így, szerintem. Valszeg külön-külön is kapható lesz! Akinek van Sennheiser-e, az zenére tuti még azt használja, de játékra pedig EZT!
Ami a többiek ''nyavajgását'' illeti, csak részben van igazuk. Ez a füles zárt, a hangok tehát nem zavarják annyira a környezetet, illetve befelé sem halattszik be annyi zaj. Ami a kényelmet illeti, két dolog határozza meg. Az egyik, hogy ezt nem lehet annyira jól beállítani, mint pl. A SpeedLink Medusa fülesét (az is 5.1, és jó kritikákat kapott külföldön, nevezhettnénk etalonnak). Mint írtam, a formája olyan Ozaki-s, amihez volt szerencsém másfél évig! Nem olyan rossz az, csak meg kell találni a megfelelő ''helyzetet'' a fejen, mert a pántnak előrébb kell lennie, mint egy átlagos fülesnél, már-már majdnem a homlokon. Akkor kényelmes (lenne, de erről pár sorral lentebb) a viselete, hangra is jó, játékhoz! SOKKAL jobb, mint egy sztereo füles, de ennek CSAK multiplayerben van szerepe, amikor meg kell hallanod, ha hátad mögött settenkedik valaki, és azt sztereó fülessel a büdös életbe nem fogod meghallani! No tehát. Az a legnagyobb baja, hogy a pánton szinte fixen van a ''korong'', nem lehet csak le-fel állitgatni, de jobbra-ballra (mondhatnánk, hogy előre-hátra) nem lehet tekergettni.
Ami a másik kényelmi dolgot illeti, a felhasznált anyagok. Itt pedig az egyik legfontosabb rész a párnázat anyaga, ami itt a képekről nekem nem szűrődik le. Ha műanyagos bevonata lesz, akkor tényleg kényelmettlen lesz, mert azon keresztül nuku szellőzés! Ha viszont valami plüss féleség, akkor kényelmes lesz hosszu távon is! Kivéve ugye, a rossz állíthatóságot, már a fejhez, és fülhöz viszonyítva. -
Allien
veterán
Én azért reménykedem, hogy odaver ezeknek a gagyi creative eszközöknek (sorry)!
Eleve, végre árnyékolást is raktak a cuccra, legalábbis a hangkártyára. Remélem, a fülesnek külön erősitője lesz (ez valószinüsíthetőnek tartom), és az is megfelelően árnyékolt lesz! Viszont, maga a füles már eléggé gagyinak néz ki. Nem lehet az ilyen tipust jól beállítani, már a fejre, fülre nézve. Ránézésre az Ozaki, Genius, Hama forma, és azok sajna elég ratyik, bár azért az Ozaki hangzása jó, csak éppenséggel kényelmettlen viselet volt.
Viszont, ez még mindig PCI-s maradt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest