- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
A 3.6 Ghz-es prescott is ritka, 64biteset meg még csak az OEMek láttak.
ritka -> alacsony a kihozatal -> nincs nagy nyeresége rajta(mert sok a selejt) és baj van a 0.09-el(vagy csak a prescottal). a 925(vagy 915? számmemória rulz lenne, de nincs)ösöket meg visszahívták, és miután végleg kijött sem szereti a PCI Express foglalatokat, ami nem tesz jót a felsőbb szegmensekben az eladásoknak. ha ez az összeszedés, akkor az AMDnek a mostani teljesítménye mellett nincs sok félnivalója :)) -
L3zl13
nagyúr
He? DDR400 és a DDR2 533 kompatibilis? :F
Szvsz nem.
''és ittvan persze az új 64bites Intel XEON is ''
Nem mindegy szvsz, hogy az intel csak szerverplatformra nyomja a 64 bitet, az AMD meg már desktopra is. Már csak a MS áldása szükséges, hogy beinduljon az ipar.
''úgyhogy kezd úgy festeni a dolog hogy az intel összekapta magát és próbálja megszerezni a vezető posztot!''
Szerintem az mindig is az övé volt... -
Router
őstag
Na hali!
Nekem nagyon tetszett személyszerint az utóbbi fél év ugyanis:Itt az nVidia GeForce 6800Ultra ami végre kezdi megszorítani az ati torkát!!!
Jött egy kis megbotlással de jött az intel új lapkakészlete az i915, i925
+az erre épülő nagyon fajin lapok+az új hűtés
megjelent még a DDR2 is ami megintcsak egész jó hiszen nem kell új lapokat venni feltétlenül mert DDR2 533/DDR400 kompatibilisek+a DDR2 kisebb áramfelvételű és ezért nem is melegszik annyira egyszóval jó!
még ha bejön már végre a celeron D az lesz csak az igazán jó dolog mert végre lesz az Athlonnak versenytársa
és ittvan persze az új 64bites Intel XEON is úgyhogy kezd úgy festeni a dolog hogy az intel összekapta magát és próbálja megszerezni a vezető posztot! -
ronaldo
őstag
Én nagy láma vagyok!
hol a faxban van ez a cikk??? :D -
Hát, amennyire istenítve lett, egyenlőre akkora zsákutcában van a Prescott. Ráadásul jön a dual core AMD. Talán előbb is, mint az 5 GHz. Arra azért kíváncsi lennék, mivel lehetne lehűteni egy 5GHz-en ketyegő Prescottot.
-
Frigo
őstag
Utólag már könnyű okosnak lenni .
-
McJames
senior tag
több okból sem értek veled egyet:
- manapság az értelmes emberek már védik a fákat, és csak annyit vágnak ki, amennyire szükségül van és legalább ugyanannyit telepítenek is,
- az intel lehet mumus ugyan, de kár ennyire ''nem szeretni'' (a nem szeretés pozitív energiát von el, ha nem hiszed, olvasd vissza a hozzászólásaidat :(), hiszen amit csinálnak, az azért 99,99%-ban működik... (A vita elkerülése végett: ezzel nem volt szándékomban sem az állítani, hogy az AMD termékei ellenben nem.)
- a véleményed (szinte csak és kizárólag) érzelmi alapú, tehát érveket, tényeket nem tartalmaz... kár... -
Egon
nagyúr
A 3dfx _soha_ nem volt nagy cég: mindíg (még a pénzügyileg legsikeresebb V2 széria idején is) anyagi gondokkal küzdött. A vga-iparágban az Ati volt az igazi nagy óriás, csak inkább az OEM piacra koncentráltak, és a 3D-gyorsítók hajnalán az első pár generációról ''lemaradtak'', sőt, az nV nagy szeletet hasított ki magának az OEM tortából is (még a Riva 128-ZX-szel kezdődően, és talán a TNT2 korszakra csúcsosodott ki).
Az nV menet közben nőtte ki magát, de úgy látszik, itt (is) érvényes, hogy az igazi nagy (alvó) óriás, az Ati felébredt és lecsapott...:( -
HiperG
addikt
Jó hogy nekem még mindig 0.18 mikronos procim van :DD
-
qud-5y
csendes tag
Ha eleve 5 Ghz es lesz, akkor miért akarnák 5 Ghzre huzni?
:-) -
qud-5y
csendes tag
Szép tervek, 5Ghz, meg ilyenek, mint általában, ahogy az Intel szokta, de én még azt kivárnám, ki tudja, mire kiforr, lehet hogy az AMD is kitalál valamit, bár nekik is kellene tenni valamit a frekvencia növelés érdekében, jó hogy leveri az Intelt, de hogy néz az ki, hogy 2500 Mhz fölé alig jutnak, az úgy lenne ''póz'' ha ők is már a 3,5-4 Ghz közelében járnának, akkor már nem is lenne vetélytársa az Intel, de hogy lehet az, hogy nem tudnak növelni???? :-(
Na de hátha...... :-) -
Panther
HÁZIGAZDA
La Grande? Biztonsági szolgáltatás? Ha jól emlékszem akkor inkább biztonsági szop*s az a usernek...
De csak ha jól emlékszem. -
Polesz
addikt
AMD-s mivoltom ellenére tetszik :)
Azért egy distributed teszt-re kiváncsi lennék, mert jelenleg a P4 nem versenyző :D -
Elrood
őstag
Úgy nézi ki a i875-s csipkészlet (Canterwood):
dual ddr400, 8x agp stb, 800-s fsb stb.
ich5: integrált serial ata (2db), integrált pata (2xata100), sok sok usb2.0:) -
Elrood
őstag
Én is attól tartok, hogy mire az AMD kiszenvedi a A64-t, a P5(?) megelőzi.
-
Elrood
őstag
Hmm, Intel meg a PCI-Express-el próbál majd hasítani:)
-
bdav
őstag
Azért a hammerbe picit több ujítás van....
Mondjuk ha AMD is vált 0.09-re, akkor az a64 simán versenyképes (ezt köv. évre datálják, hááááát....). De míg az intel egyértelműen az órajelre hajt rá, ki tudja AMDék mit találnak még ki a hammer turbózására :). Különben integrált mem.vezérlő a nagy fegvertény szvsz, hiába jár magas órajelen a p5(:) ) ha várnia kell az északi hídra. -
ArchElf
addikt
Mondjuk erre csak ennyit lehet mondani:
:oWOW!:o
AMD RULZ, de ha ez bejön... nagyot alkot az iNTEL
AE -
bdav
őstag
Ami viszont fix hogy baromi drága lesz a cucc. Majd jövőre. Továbbra is bizom benne, hogy A64 előbb lesz
-
bdav
őstag
Hát... nemtom... annyira nekem nem tünik nagy cuccnak. Valamivel több megy bele mint a Willamate/Northwood váltáskor. AMD legalább ennyit fejlesztett, csak náluk minden proc uj kódnevet kapott. Különben ez a La Grande biztonsági megoltás ez mi???
Ja és én bizom benne, hogy az Athlon 64 leverheti :)) -
Den
veterán
A béta verziók után végre megjelenik a kész működő p4. :)
-
xuldar
addikt
Én sehol nem látok megjelenési időpontokat, csak azt, hogy addig bírja az architektúra. Ez közel sem jelenti azt, hogy év végéig megjelenik. Sőt, lehet, hogy 2-3 év múlva fog megjelenni. Ha mondjuk az AMD csődbe megy, akkor nem lesz miért hajtania az Intelnek, minden centet ki fog sajtolni minden egyes legyártott processzorból.
Mielőtt valaki flémelni kezd, egyáltalán nem örülnék, ha csődbe menne az AMD... -
The Thing
tag
Na ugye és nem hittetek nekem amikor megmondtam hogy meg fog jelenni év végéig az 5Ghz Intel proci.
-
multani maro
csendes tag
a Springdale alaplap+2,4-es (800)-as duál ddr-es kombo igen furko kis ''játszogép''
lesz :) -
marcee
addikt
1-2 hónapja még mindenki (na jó, csak az intelesek) a HT-s Northwood-okat és lapjaikat várta, most hogy azt már lassan meg lehet venni, jött a dual channel, oké majdnem kapható, de aki azt megtudná fizetni szerintem megvárja a Prescot-ot... és ettől az intel rövid úton csődbe megy :D (lehet, hogy ahhoz egy kis fekete máglya is kell...)) ;]
-
peace&love
aktív tag
Képzeljétek amikor egy ilyen 5 GHz es proci egy dual DDR400/533-mal eteve fut.
Jó, most azt is képzeljétek el, hogy milyen csillivilli oprencert fejleszt (valszeg már most) a Microsoft, hogy egy ilyenen is akaggyon!:DD:DD:DD -
Valahogy le merném fogadni, hogy ezeket nem fogja leverni semmi, amikor megjelennek.
-
Sefter
veterán
Talán karácsony tájékára már elfogadható árban lesznek az új alaplapokkal együtt... ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest