- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Én az x1600xtre koncentráltam, de egyáltalán nem nyűgözött le, szvsz egy 6600gt jobb vásár.
-
pisti
őstag
válasz
(Kolombusz) #628 üzenetére
Pezsgőt kivettétek már a hűtőből?
-
pisti
őstag
válasz
Motion_Blur #568 üzenetére
Én annak örülnék ha hasonló gyorsak lennének mert akkor egyik gyártóval sem száll el a ló árazás terén.
Nehogy az legyen mint AMDnél, bár remélem őkis csak vicceltek. Mert ha átminősülnek az olcsó de jóból, jó de drágává akkor nemigen lesz nextgen AMD rendszerem.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Nya 5.-e van. Holvan a tesztáradat?
Tud vki esetleg friss ropogós linkeket?
Jah. 5percet siet az óra nálam.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Joggal. Sajnos annyira tipikus ez, ebből látszik hogy az ilyenek mint a dual6800, meg dual7800, ha másra nem hát arra jók, hogy beforgassák vele a témában járatlan embereket. SLI-hez még annyit, most olvastam nemrég vkinek a hozzászólásában, hogy most szabadult meg a 6600gt sli jétől, mert nagyon kiforratlan és problémás a használata, fagyások, van amivel megy van amivel nem. Lehet szemezgetni.
-
pisti
őstag
válasz
Face8814 #137 üzenetére
Nekem is van egy ilyen érzésem, de azért nagyon reménykedem, hogy nem lesz igazam és 16 pipeval is gyönyörűen teljesítenek majd az új ATI-k. Mondjuk engem úgyis a középkategóriások fognak érdekelni, meg hogy pl. a HDR mennyire lassítja be ezt az újabb generációt, vagy az AA-t, AF-et hogy bírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest