- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Notes
senior tag
Van utcai használatra készült Ferrari cipő is. Azt hiszem Lotto gyártja.
-
Spensers
aktív tag
Hát elég jól néz ki:U elfogadnám.
Kicsit húzós az ára nem?... -
eddie303
őstag
A gép nekem is tetszik, sajnos én romániában élek :( Amúgy meg tudtommal a Benq az Acernek az a része, amelyik perifériákkal foglalkozik, pl. CD-ROM-ok, RW-k, DVD-k, szkennerek, billentyüzetek, stb.
-
trilobyte
tag
kurvajo gep csak picit draga
-
renegade
aktív tag
Jaja, teljesen igy van. Szinte biztos, hogy nem is lehetne másként (é:intel procival)a szponzori szerződés miatt. Az sem véletlen, hogy épp az Acer csinálta meg, mivel az is olasz cég.
Persze, lehet élcelődni a Ferrari motor és az AMD proci üzemhőmérséklete közti párhuzamon... :) -
simonzé
addikt
Az Acer a Prost-Peugeot főszponzora wot anno'99-ben (vagy mikor?). Na ők csődbe is mennek. Akkor most mi lesz a Ferrarival? :)
Egyébként nem olyan ronda. Sokkal rondább. ;] -
Agyasima
őstag
Ha hiszed, ha nem, lehet kapni ''ferraris'' cipőt, 1ik lyányismerősöm dolgozott 1 olyen Fila boltba, és potom 33.333Ft-ért megkaptad azt a tipusú tűzálló cipót, amibe Schumiék nyomják...
A tájékoztatójában benne van, hogy tűzálló, a rajtalevő lakkréteg lepattogzódhat, ami nem képezi a garancia tárgyát,továbbá, hogy utcai viseletre kevésbé alkalmas....
Magyarul megveszed, és berakod a vitrinbe...:-))))) -
e-biza
őstag
jo kis gép ez, amúgy abban van igazság,hogy miért kell szürke notebooknak lenni? nekem tetszik :) ha tehetném megvenném. de nem tehetem :( én magyarországon élek :(
-
enzo_ferrari
tag
tényleg, a piros ferraris körömlakkomat kihagytam a repertoárból, pedig olyan jól mutat a kormányon... :DD
-
bzs
tag
Ha egy centrinós Toshiba nótás lenne így a Szent Piros színeibe öltöztetve, azzal a pipec Ferrari emblémával, már meg is vettem volna.
-
Notes
senior tag
Meg Ferrari cipő és Ferrari parfüm...
Egyébként szerintem tök jó hogy piros. Gondolj bele belépsz egy tárgyalásra 25 fekete, szürke laptop közé... egyből Te vagy a középpont, bárhova ülsz is le. :)
Mellesleg nem szívesen dolgoznék egy olyan cégnél ahol a laptopokat szín alapján itélik meg... -
9CS
senior tag
Nem, én úgy tudom, hogy az Acer egy nagyobb vállalat és vannak saját nevű termékei is, de van a kezében több kisebb is, pl.: az AOpen, lehet a BenQ-t is megvette.
Szerintem szép ez a noti, de pirosat én sem vennék, ha lenne ennyi pénzem se. :) De mondjuk barátnőnek korrekt lehet, a piros körömlakk mellé ilyen noti kell. :D -
enzo_ferrari
tag
rátoltam a csillagokra egy openpassword.exe-t, de semmi. Valami ötlet? :DD
-
csudri
őstag
válasz
enzo_ferrari #19 üzenetére
***** ***** ***** ***** (a csillagok nagyon csúnya szavakat rejtenek!):D
-
ZCoyote
őstag
válasz
enzo_ferrari #20 üzenetére
Jujjj. Ez fájt
-
enzo_ferrari
tag
ez hiányzott már csak a ferraris cipőm meg az 575 maranello-m mellé. Most már boldog vagyok... :C
-
enzo_ferrari
tag
nana, csak vigyázzunk a szájakra... ;]
-
ZCoyote
őstag
Uuhhh. Kivan a tököm a Ferrarival. Pedig szeretem:((
-
csudri
őstag
Fúj! Még ingyen sem kellene! Forduljon fel a Ferrari azzal a köcsög némettel együtt!!!
-
marso
tag
ehhez már csak a ferráris mobiltelefon kell
-
rog
addikt
azer eleg durva dolgok vannak a motorhazteto alatt is! :)
-
L3zl13
nagyúr
Ki akar tűzpiros notival virítani?
Gondolj bele mondjuk beállítassz egy hivatalos tárgyalásra és kipakolod ott a partnerek előtt. Alig néznének hülyének. :)) -
zsoltee10
addikt
Dögös. Azért el tudnám viselni, ha ajándékba kapnám, még úgy is, hogy nem BMW-s. :))
-
uhhh vazze :)
ha centrinos lenne nem gondolkodnék sokat. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- alza 404 akciók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest