Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malory
tag
Az első képen a képernyő ''alatt'' billentyű ''felett'' NOKIA felirat gravírozva... szokatlan módon a kijelző keret oldalára egy vékony felületre...
Harmadik képen a felirat szublimált, pedig a kép közelebbről mutatja a ''NOKIA'' ''telefont...''
NSeries; pedig pont ott homályosodik...
Bár én a Prism-et is megszívtam... mert azt hittem kamu, ilyet nem gyárt a NOKIA...
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Mit szolnátok egy Iphone killernek?

-
Zsolthy
csendes tag
szerintem kellenek az ilyen kémfotók, ha egyeátalán azok, és nem a cég rakja ki direkt
mert szerintem 1-2 képet elejtenek, hogy lássák hogy a piac mit reagál, és ha valami nagy ellenállásba ütközik, akkor 1 kicsit csiszolnak rajta. -
Pompi
nagyúr
A Nokia 770-en és N800-on is bal kézre esnek a kurzor billentyűk, mégpedig olyan koncepció alapján, hogy a ceruzával a jobb kezünkben még mindig tudjuk nyomkodni őket... szóval ebben a megközelítésben épphogy nem balkezes ez sem, vagy az előző kettő is az

-
blueMerle
veterán
Mennyire szép dolog ez az ipari kémkedés.

Nagyon csúnya egyébként, ez biztos hogy csak valami prototype állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Vivo x200 pro prémium tok
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert szerintem 1-2 képet elejtenek, hogy lássák hogy a piac mit reagál, és ha valami nagy ellenállásba ütközik, akkor 1 kicsit csiszolnak rajta.