- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ne haragudj, de totál hulyeséggekkel estél nekem, eloszor jo lenne ha el is olvasnád mit írtam, ok?
1. LEIRTAM hogy a tobbi gyártó is ezt teszi, nem értem akkor mit samsungozol és mit rágod magad ezen
2. SENKI, érted SENKI nem beszélt az általad emlegetett 6230-ról hanem 6230i -rol beszéltem, comprende??? tehát még egyszer: 6230i , ott az i betu a végén, tudod ez egy másik modell, ez nem ám a 6230 -
blueMerle
veterán
Hányszor de hányszor fogja még a Moto eladni ezt a V sorozatot?????
V300-V500-V525-V600-V620 és most itt az ''új'' ''fecske'' amely ugyanaz mint a többi csak van benne mem. slot. Egyébként ugyanaz a roppant igénytelen minöség és kopás jellemzi ezt a modellt is, mint a társait. Nagyon remélem hogy a Moto felhagy a ''tömeggyártással'' és elkezd végre ÚJRA valami ÚJAT alkotni mert ez igencsak nem jó így, habár a többi gyártó is ezt teszi...
Mindegy, vegye csak meg a sok birka, aki a fent említetett modellek kozul birtokol egyet is ezt a modellt, valami újat remélve, szorgalmasan vegye a microsd kártyákat hozzá mert azt ugye nem adnak a telefon mellé.
Nekem egy 6230i-m van és azon is nagyon gyatra az mp3 kezelés és hangzás, pedig egy picit komolyabb modell mint ez, nem hinném hogy valaha is használnám, inkább marad az apple lejátszója unalmas pillanatokra, amelyen tényleg lehet zenét hallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest