- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Jó legyen funkció gazdagabb, bár szerintem az XP is elég jól el volt eresztve ilyen téren.
Olyannyira, hogy ha jól emlékszem az EUból ki is bannolták a Media Playeres változatát, mert az jogsértő vagy mittomén, a lényeg az hogy igen viccesnek hatott a dolog mikor hallottam róla.
Már XPben is van mindenféle, videó szerkesztő, író progi, most fejlesztik a windows defendert, media playerrel is rengeteg mindent lehet csinálni. Persze lehet bővíteni a fuknciókat meg ezeket fejleszteni, de mondj vmi eget rengető újítást amit úgy igazából bele lehetne tenni.
Egyébként meg a legfontosabb funkciója a támogatottsága lesz, mert az már XPnek nem sokáig marad fenn sztem. Márpedig az kell, így ha másért nem, ezért szükséges lesz a váltás, néhány éven belül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest