Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
válasz
M@trixfan #95 üzenetére
Ez egy elég korrekt hozzászólás volt!Én is hamarosan macel fogom használni az iPodot de igy win alatt sincs semmi baja!És mondhatjátok azt h hazabeszélek, de én még egy olyan embert sem láttam aki vett volna egy iPodot és azt mondta volna h hüüdeszar...és itt nem arrol van szo h ''sznob ájpodosok''' meg ''igénytelenek'' vitája...nem is tom má ki irta ezt a baromságot, hanem arrol h aki még nem is probált ilyet, de még feltételezem h más lejátszot sem, elkezdi lehordani, szarozni, amikor fogalma sincs arrol h mi hogyan van.
És ez azért tulzás picit... -
Deluxe00
senior tag
legfontosabb kérdésemet hagytam ki..............akik értenek hozzá akkor mit vesznek?
-
Deluxe00
senior tag
Figyi te dobálozol!Legalább alapoznád vmire....sztem én több külföldi mac-es oldallal foglalkozok mint te össszevetve számtech forumot.Remélem nem veszed sértésnek!Hadd halljam ezzel mi a bajod?
Tényleg szar mert nagyon styleos és vékony, tényleg szar mert egy 4 gbos flash van benne tényleg szar mert nagyon éles kijelzöje van!Jol értem azt amit akarsz mondani?
Mert akkor van benne logika
Imádom h az Apple cuccok szarok mert nem kerülnek 10.000 ft-ba mint a többi lejátszo.
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest