- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Teljesen igazad van. Sőt! Én állandóan lenémítva tartom a telómat. Egyszerűen zavar, ha hangosan jelzi, hogy valaki keres. Rezgő hívásjezés. Bőven elég.
Moziban, színházban meg kikapcsolom. Nem vagyok annyira fontos ember, hogy 7/24 be legyek kapcsolva.
Lehet inkább azt kellene bevezetni, mint a szinházakban ius, hogy előadás elött bemondják, hogy mindenki legyen szives kikapcsolni a mobilját.
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Dr. Robert O. Young végezte a kutatásokat. Novemberben jelenik meg magyarul az egyik könyve pH Csoda címe. A fordításból részletekef már feltettek a netre is: [link]
Ezt az írást még nem sikerült végigolvasnom, így nem tudom, hogy ebben a könyvében van-e benne, de az információ tőle származik ( 20 éve kutatja az emberi vért, és a környezeti hatásokak a vérre gyakorolt hatását (mikrohullámú sütő, telefon, savasság, gombásodás(mármint a vérnek a gombásodása)...
Utánna nézek, hogy ezt hol írta le.
üdv.: föccer
Csapos: A saját mobilom sokkal közelebb van. Szerintem nem lehet annyira veszélyes, lévén sokkal kissebb energiá sugározza a maga jeleit, mint a telefon. Ennek a hatósugara 12-15 (?) méter, míg a telefon több kilóméterre is el tudja küldeni a jeleit nem?
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Na persze. Ez a kütyü gondolom úgy zavarja a mobilokat, hogy a mobilokkal azonos frekin sugároz erős, ''véletlen'' jeleket, ami az interferencia miatt haszálhatatlanná teszi a jelsugárzást. Namost: Mit csinál erre a mobil? Emeli a saját antenájának a teljesítményét, hogy a zavarás ellenére is le tudja adni a jelet az átjátszó tornyoknak.
Konklúzió: az eddig sem teljesenen egészséges mobilhasználat egy ilyen jelenlétében (1,5-2 óra) végképp beteheti a kaput.
Amerikai kutatások kimutatták, hogy 5 percnyi mobilozás olya mértékű változást idéz elő a vérben, aminek a hatását a test csak 2 nap alatt tud ''helyrehozni''...
Köszönöm, Én nem nemmék be ilye ilyenel felszerelt moziba.
üdv.: föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest