- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Aktív témák
-
dain
tag
válasz
Cathfaern #12 üzenetére
tudom, hogy ez már valahol ízlésvita, de szerintem nem üti meg az elvárható minimum színvonalat..
én szeretem a minimalista dolgokat, de ez az oldal nem minimalista, hanem egyszerű, mint a fagolyó! de komolyan, én ilyenre akkor sem írnám rá a nevem, ha még egyessel kezdődne az évszám idén..
és az egészben az a legszomorúbb, hogy elvileg 10-20-30-n pályázat közül ezt találták a LEGJOBBNAK! köszi.. -
napos2600
tag
[L]http://inertia.d2.hu/hu/forum.phtml?f=showtopic&n=2207[/L]
-
RAM
őstag
válasz
burgatshow #8 üzenetére
Sötét az oldal.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem azt mondom, hogy ez a világ legszebb weboldala, de szvsz azért azt nem érdemli, amit ebben a topicban kapott. Szerintem egész pofás honlap.
-
dain
tag
ez az oldal - nyugodtan mondjuk ki - egy kalap szar.. 5 évvel ezelőtt még elment volna, de akkor sem magát profinak nevező cégtől, szánalmas! :(
-
kamikaze boci
őstag
Engem az lepett meg, hogy Baumgartner soha, egyetlen szezonban sem volt még bajnok, még a gokartos időkben sem. Az ember azt várná, hogy halmozta az idénygyőzelmeket. Különösen mert az is kiderül, hogy nem volt szűkében erőforrásoknak (Prost iskola).
Megnéztem Kesjár Csabát, 13 évesen volt előszőr magyar bajnok gokartban, összesen 9 különböző bajnokságban volt első.
No flame, csak érdekes. -
burgatshow
veterán
Az oldal szvsz nagyon nem szép ennél még én is szebbet csinálok! :(
-
faster
nagyúr
Hát, nem egy matyó hímzés ez a lap az biztos.
-
Shim
őstag
''Ez az oldal az Internet Explorer és Macromedia Flash Plugin, illetve ennél magasabb verziószámú szoftverekre...lett optimalizálva''
:U hol itt a verziószám? vagy maga a progi a verziószám? :U -
Zsiba
senior tag
Há' nem tom.... Én nem vagyok elbűvölve ettől a honlaptól....
[Szerkesztve] -
Vazz, olvasom a hír címét, és elgondolkodom, hogy mit akar a Creative a Zsoltitól... SB Extigy-t szerel a sisakjába?
Aztán persze láttam, hogy Creartive a cég neve... :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest