- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Tudod, Tildi, idén nyáron borozgatánk kint egy ismerős erkélyén. Ittuk a Sangriát, mint az ökör. A házigazda hölgy korábban a GDF zseniképzőben dolgozott - ahova én is jártam, így jutott eszébe a sztori. Szóval most a SUN Microsystems-nél van. Visszaemlékezett a régi munkahelyére, felhívta hát a Szelezsán Jánost, a GDF mindenható atyaúristenét és felajánlotta neki, hogy a SUN felszerel nekik egy komplett labort! Egy húszgépes termet, meg egy bivaly szervert. (Nem egy StarFire-t, de valami erősebb darab szervert :D) Képzelheted, a halltotak alapján a víz levert! Egy teljes teremnyi SUN gép! Félénken megkérdeztem: -Na és hol tart most ez a prodzsekt? Az ismerős lány vállat vont: -Sehol. Szelezsán doktor két éve nem válaszol az e-mailjeimre, pedig vagy öt-hat levelet is küldtem neki. Aztán meguntam. Nehogy már én könyörögjek neki!
Szóval van ilyen hozzáállás is. No comment.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest