Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
dlaccc
aktív tag
Bár semmit nem tudok a gameről de a videót látva egy próbát egyértelműen megér. Ja és Skyrim 4ever
-
Cathulhu
addikt
-
Realradical
őstag
Akkor már inkább Arx Fatalisra hajaz szerintem.
A Die by the Sword az egy kőkemény játék volt a pályánként visszanövő testrészekkel. Nyomtuk 4-en multiban és sikítottunk a röhögéstől amikor a támadó nemes lovag megsuhintotta a családi pallosát és lecsapta vele a saját lábát. A játék legjobb része az irányíthatatlanság volt. -
mepet
addikt
Erről a játékról egy az egyben a Die by the Sword című játék ugrott be. A grafikán javítottak, és feleslegesen túlbonyolították a sok fegyverrel meg képességgel. Ha megtalálom a PCGuru mellékletek között a DbtS lemezét, ezek után tuti ránézek!
-
dhstyle
tag
válasz
orion1025 #26 üzenetére
dehát akinek van egy pici józan esze az tudja jól , hogy nem örökéletű és kisebb fajta csodát vár el amikor egy next gen játékot szinte hasonló grafika mellett vár el mint ahogy a next genen fut vagy PC-n.. ez van ha az ember konzolpárti akkor ez vele jár.. ha meg PC akkor meg fejleszteni kell a PC-t nem sírni
-
GeryFlash
veterán
válasz
orion1025 #32 üzenetére
Közel 10 éve jött ki ez a generáció nem értem ezt a sírást... Én pc-s vagyok, és el tudom fogadni hogy 3 évente gépet kell fejleszteni, nem értem egy konzolos miért nem képes erre 10 évenként?
Örülni kell, végre fejlődnek a játékok grafikailag és játékmenet szempontjából, sokkal okosabb AI, stb.
10 éves supportot semmrie nem kapsz, és még így is fog jönni a következő két évben egy rakat játék... -
Cathulhu
addikt
1 ev mulva jon a jatek, az uj konzolok addig is rekordeladasokat hoznak. Az allando visszamenoleges optimalizalgatas egyszeruen nem eri mar meg. Osi, filleres konzolokrol beszelunk, brutalis korlatokkal (foleg a RAM merete). Nagyon helyes, hogy lerazzak magukrol ezt a beklyot, es szabadabban tudnak alkotni.
-
orion1025
őstag
Hogy miért vannak "kiakadva"?Elvégre van még támogatottsága, így illene normálisabb játékokat kiadni a régebbi platformra is, nem csak a FIFA, NFS, stb. töltelék semmitmondó játékokat.Gyanítom az lesz megint, mint az Xbox Classicnál, hogy elég hamar megszűnik minden jellegű vele kapcsolatos dolog, hiába lett erős generáció a 360-s.
-
Psychopeti
senior tag
Hát akkor gondolom a Dead Island 2-őt is az "új" grafikus motorra készítik majd el.
-
Chapel
addikt
CE5 egy mocsok jo motor, gyonyoru es etalon erteku az optimalizacioja is! DI es CoJ-ek bitang jok voltak alig varom hogy durvabb graffal legyen egy hasonlo uj game. Varos erosen, csak az a 2015 van messze meg...
-
dhstyle
tag
nem értem miért van mindenki kiakadva , hogy az új generáció , új konzolra fog megjelenni.. ez egy "remek" tulajdonsága a konzolvilágnak
-
$p@rr0w
őstag
Nem örülök, én x360-on terveztem a játékot, sajna nem valószínű hogy a megjelenésig lesz új hardver...
-
tibaimp
nagyúr
Így elsőre, megnézzük...
-
-
-
GeryFlash
veterán
Egy jó call of juarezre is kíváncsi lennék ezzel a motorral
-
Th1sN04ll
senior tag
Kell!
-
xtremez
aktív tag
Akkor a Dying Light miért jön régi gépekre, ha új motor van alatta na meg ha "next gen" ?
-
Pöttön
őstag
Nekem is egyből ez jött át, ezért nekem is várós.
Amúgy nagyon helyes hozzá állás példát vehetnének tőlük a többi játékfejlesztő cég is.
Mondom ezt úgy hogy jelenleg egy X360-am van csak, és még csak tervezem a ps4 vásárlást. De egyszerűen el kellene fogadni hogy az előző generáció felett eljárt az idő, és igazán jó, szép multiplatform játékok csak így jelenhetnek meg az új gépekre. -
E1even
senior tag
Egész jónak ígérkezik.
Várós... -
Cathulhu
addikt
FPS diablo? johet
-
djpetar
tag
válasz
mentoloshypo #7 üzenetére
Ez is és az általad említett is nagyon várós.
-
mentoloshypo
senior tag
Eddig nekem is kellemes csalódás, nekem is tetszik.
Bár az igazán komoly alkotás a Dying Light lesz a lengyelek részéről! Jöhetne már egy megjelenési dátum. -
Ellia
addikt
Valamiért ha ránézek a képekre akkor a Dark Messiha of Might and Magic vagy az Arx Fatalis jut az eszembe.
Skyrimhoz meg nem hasonlítanám, Én úgy tudom nem nyílt világú lesz. Ennek a játék a megítélése inkább a harcrendszeren fog múlni. Részemről várós
-
Bandi995
aktív tag
Szerintem elképesztő hangulatos
Alig várom, hogy játszhassam.
-
ViharVadász
őstag
No erre kíváncsi leszek, videók alapján tetszetős eddig
-
blaca83
őstag
Nem egy "Skyrim" minőségű a játék, de így elsőre azt mondom, hogy egy próbát azért talán megérne...
-
Spancho
senior tag
Na ennyi volt az x360 korszak
Jövőre szerintem már csak az NFS ,FIFA ,meg a COD jön ki rá.
Lassan váltani kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest