"Kb. 2A kapacitásúnak"
Nem 2Ah az?
ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.
"Kb. 2A kapacitásúnak"
Nem 2Ah az?
ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.
Jóvanna, pongyola fogalmazás
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
Ez kérem szépen nem jó. Nem elég gány. Tessék igénytelenné tenni rendesen, ahogy illik.
Nem elég igénytelen?! És az eleje?!
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
Túl szép. Ezzel a házibarkács topicból kivágnak.
Najó, a tipli a kapcsolóhoz az kap 1 pontot. De ne bízd el magad.
Löl De a szépség a WD érdeme
Sziasztok!
Lehet kapni olyan powerbankot, amit a telefon fátára lehetne aplikálni és nem egy visszahajlított usb kábellel tölti?
Minél jobban integrálódó megoldás kellene.
Iphone-ra van tok szerű megoldás, valami hasonló kellene, csak általános telefonokhoz.
PC
Szerintem marha rossz topicban kérdezed Valamelyik mobilkiegészítősben jobban járnál.
Én max. azt tudom javasolni, hogy ebay, és vagy ott kapsz, vagy ha nem, akkor onnan kapsz akkut, PB. elektronikát, USB dugót, akkut, meg telefontokot, amivel megvalósíthatod
Ja látom!
PC
Jajj ne mond má' hogy nem tudod megcsinálni
Simán, de Wasquez elmenekülne tőle egy másik országba...
Mindenképp osb lenne az alapanyag, az tuti
Műanyag, pákával vágva... Most csak az van...
Műanyag az túl igényes. Ja várjá', ha pákával vágod akkor jó
Én is egy lumia 535 akksit készülök újrahasznosítani.
A kábelt simán csak ráforrasztottad a kis lemezkékre?
Persze. Az akkuból amit te érintkezőknek látsz, az egy vékony NYÁK, rajta a védőelektronikával, semmi baja nem lesz a lítiumcellának, ha azt forrasztod.
bejegyzés Ad hoc powerbank