- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Parallaxis #219 üzenetére
Ezt a képet kerestem
-
Szakiii
addikt
válasz
Parallaxis #211 üzenetére
Az hogy nem várt eredményt hozta az s5 csak 10en vagy 20on millió fogyott pl még nem jelenti hogy válságmódban van
ezt honnan szedted?
Plusz azt azért hozzá lehet tenni hogy emlékszem hogy volt is ilyen cikk hogy megjelenés után az s5ből többet vittek az i5s megjelenése után eladásokhoz képest usaban és kanadában is.
-
Szakiii
addikt
válasz
Parallaxis #196 üzenetére
Igen és az apple azért csinált phabletet is mert nem kényszerült rá.
Kár ezen lovagolni szép szám ez az eladás de a samsung többet értékesít jóval ezt mutatja az is hogy rákényszerültek követni pont az említett készüléket. Az már megint más hogy jóval drágább egy apple teló, de nem is értem miért kell ennyire védenie egyeseknek a hőn szeretett márkájukat, nekem tök mindegy ki mennyit ad el de az tény hogy többet értékesít a samu és kész, fáj nem fáj ez így van.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #190 üzenetére
Mondjuk szolgáltatónál nem annyira éri meg arrafelé ilyesmit venni. De biztos nem ennyi fog fogyni belőle, ez csak ilyen előzetes adat, szerintem annak a 80 milliónak közel a fele fog Kínában kikötni.
-
ripla
addikt
válasz
Parallaxis #190 üzenetére
az utolsó megjegyzésedet azért felírjuk, csak a biztonság kedvéért.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Parallaxis #172 üzenetére
Véletlen, mert nem neked akartam, csak lányos zavaromban :-)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Parallaxis #166 üzenetére
Kiszámolhattad volna köbméterben is. Viszonyítás képen egy házhoz. Még érdekesebb lenne.
-
petrson
senior tag
válasz
Parallaxis #95 üzenetére
Igen, az ottani gyartószalagos melósnak 0-24 ez az élete, mert mást nem tehet, ha ki akar szakadni a vidéki putruból. Ők úgy keresnek ennyit, hogy kvázi nincs szabadnapjuk, és túlórát hajszolnak. Hagyjuk már ezt a propaganda szöveget, nekem van Kelet-ázsiában ismerősöm, pont nem úgy mennek ott a dolgok, mint ahogy itt okoskodsz a karosszékedből....
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Parallaxis #95 üzenetére
Nem tudom, de az ismeretségi körömben panaszkodnak eleget. Már mind megbánta, hogy ennyi pénzt adott ki egy ilyenért. Nem a 6 van nekik csak a 4-5. Több se lesz nekik.
Azért azzal az Androiddal vigyázzunk, mert ez nem egy szifon amiből egyféle létezik.
Itt minden gyártó teljesen átszabja a saját szája íze szerint. pl. TouchWiz, Sense és még vagy 20.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest