Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancskoma
tag
Nekem lefrissült az S3 Classicom, én nem érzékelek változást az akkuidőben.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Tigerclaw #13 üzenetére
Ez bizony nem egyedi probléma sajnos
Még jó, hogy eddig nem is jelzett.
Az más kérdés mennyire jó szolgáltatás ez így, plusz ha mellé rakom hogy a HR szenzor olyan amilyen...nem feltétlen érte meg az árát.
-
Tigerclaw
nagyúr
Feltettem és 6 óra után maradt 6%. Elvileg teljesen fel volt töltve és az előző firmware-rel 2 napot bírt ki. Valamit nagyon elrontottak. Az akkuhasználatban semmi extra nem látszik. Nem ajánlom feltenni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is iPhone mellett van. Tegnap az óra üzenetei között jelent meg a frissítésre való figyelmeztetés. Most frissítettem közvetlenűl az óráról wifin, mivel az iOS app fapadosabb az android verziónál, így pl. a firmware frissítés sincs benne. Most azt írja a verzióra, hogy One UI-verzió 1.0
Extra óra számlapot nem látok, az ikonok és menüpontok változtak így első blikkre.
-
niklebi
senior tag
Nekem már tegnap délelőtt települt a Galaxy Watch-ra. Megváltoztak az ikonok de mást eddig nem vettem észre. Igaz nem is nagyon foglalkoztam vele.
Szerk: Az lemaradt, hogy onnan tudom mivel az órán írja, hogy One Ui + Tizen van rajta. -
doooo
veterán
Ú, na erre nem számítottam, de hajrá, jót tesz majd egy kis vérfrissítés.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tegap jött az S3 Frontieremre üzenet új elérhető firmware-ről. Ez már az lehet? Nemrég kijavították elfogadhatóra az üzemidőt egy elbaltázott verzió után. Merjek frissíteni, vagy várjam meg a többi “bétateszter” véleményét?
-
tudi13
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #2 üzenetére
Senki nem írt Android-ot. Csak az UI-t kapja meg. A tizen marad.
-
.Szaki.
addikt
válasz
vodrosjozsi #2 üzenetére
Miért, mitől tartasz?
-
vodrosjozsi
addikt
Yay, jó ez, nem kell az S3-ra android
-
.Szaki.
addikt
Kíváncsian várom.
Tökéletesen meg vagyok elégedve az órámmal, de dícséretes, hogy igyekeznek az akksi időn javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy Watch, a Gear S3 és a Gear Sport is megkapja a termékeken átívelő Samsung felületet.
- Nők, nőügyek (18+)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest