- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
francz'70 #709 üzenetére
Nekem elég. Mint írtam, nincs is baj azzal, hogy van. Mindössze jelen formájában csak egy hasznos plusz fìcsör. De széles körben nem fog kiváltani semmit.
Nem korlátozódnak le semmire a szokásaim. Épp ellenkezőleg. Akkor lennének korlátozott szokásaim, ha egy teló asztali módja is ki tudná váltani a laptopomat, vagy az asztali pc-met. De nem tudja. Távolról sem. -
<Lacy85>
addikt
válasz
francz'70 #664 üzenetére
Oké, tehát ha valaki útközben is dolgozik, akkor egyszerűbb magával cipelni egy monitort, vagy tv-t (bár nem tudom áram honnan lesz) a DeX-nek, mint inkább vinni egy ultrabook-ot. Legyen.
Cégeknél sincs semmi gond, mert praktikusabb minden egyes irodába, tárgyalóba tv-t rakni. Ha meg irodán kívül is dolgoznál, akkor tarts a táskádban egy tv-t.
Ha ügyfélhez kell menni, akkor előtte szólok neki, hogy "bocs, de én most telepíteni fogok ezt-azt a gépedre, mert a telóm képét át kellene juttatnom valahogy a pc-re. De ha ezt nem szeretnéd, akkor leszel szíves biztosítani nekem egy erre alkalmas tv-t". Ez sem megoldás? Akkor viszek innen egy kijelzőt, mert ez praktikus és hasznos.Ahová elég egy teljesen alap PC, oda nem fognak inkább egy fél millás telefont megvenni.
Ahová meg erősebb asztali gép kell, ott meg szóba sem kerül a telefon.
Szóval mégegyszer: Jó, hogy van, meg pofás fícsör, de nem ez fog reformot csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest