Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Az Active vonal nem tudom mennyire megy a Samsungnak, mert sosem érintett a strapatelefon téma, én csak annyit mondok, hogy ebből a három telefonból ismerve a Samsung S-szériás palettáját szerintem 100%, hogy ez lesz a felállás, mert ez a leglogikusabb.
Ez a "remélem a Samsung észhez tér és most kiad egy síkképernyős S10-et az S10 és az S10+ mellé" az szerintem simán egy bájos reménykedés, mint ahogyan mi reménykedünk egy SE2-ben.
Olyan szinten vált ez a hajlított kijelző az S és a Note széria sajátjává, hogy nagyon-nagyon csodálkoznék ha a koreaiak meglépnék azt, amiről itt a többség ír, szemmel láthatóan rajtam kívül ez a felállás, amit az előző hsz-ben írtam senkinek sem jutott még eszébe.
-
.Szaki.
addikt
Az elején azt akartam írni, hogy hoax, aztán amikor le akartam írni a három variánst, hogy eddig mik jöttek, akkor rájöttem, hogy eddig is így volt.
Szóval nem meglepő módon így fog kinézni szerintem a paletta: S10; S10+; S10 Active. Ezutóbbi lesz gondolom az egy kamerás, edge panel nélküli, mivel strapatelefon.
Ebből pedig következik akkor a többi, az S10 ezek alapján megkapja a dupla hátlapi kamerát, az S10+ pedig a triplát és a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasót.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged