- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Az tenyleg senkinek nem tunik fel, hogy a 29990-bol 7000 Ft kedvezmeny az nem 21990?
-
AMD Power
titán
De varom mar a HTC EVO teszjet... az is eleg baratsagos lett!
-
imisomogyi
aktív tag
Azért azon a c2-02-őn elgondolkoztam. De inkább az x3-01 abban van wifi is.
Ui: lehet, hogy az x3-02, már nem emlékszem pontosan melyik is a touch&type-os! -
hjanos1
senior tag
Ez az 5, 15 és 20 db bőséges készletnek tűnik
The Factory Must Grow
-
-
robertel
senior tag
válasz
Neil Watts #7 üzenetére
Most jó?
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Ez a HTC kezd egész jó lenni ennyiért, bár még így is drága kicsit. Esne 20k-t s már tök jó is lenne
Bár a mostani telefonommal is meg vagyok elégedve, jobb nem kéne soha, sokszor még ezt sem használom ki.
Robertel: kérlek javítsd aláírásodban a nevet Maracanã -ra. Köszönöm.
-
Xaels
félisten
Az EVO3D szinte ajándék ennyiért
Egyes boltokban alulról nyaldossa a 200-at az ára [link]
A 3D meg semmire sem hasznosítható, ha csak nem csajozni próbál vele az illető, de ugye a nők töredéke gerjed a telefonokra így hát...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Lall
veterán
Latom magam elott, ahogy 3D szemuveggel rohangalok az utcan es mindezt 170-ert. Szeretem a HTC-t, de ez igy a vicc kategoria.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
robertel
senior tag
Htc durva, kiváncsi lennék egy összehasonlításnak galaxy 2vel.
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
C2-02-ről szívesen olvasnék egy tesztet
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma HTC, Samsung és Nokia újdonságok akciósak a mai napon, mindhárom telefon abszolút újdonság a piacon.
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest