Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Nálam a BASS -9+9 között a TREBLE pedig csak -7+7 között állítható, míg látom a cikkben szereplő példány 10-ig skálázható.. ami fura.

-
neilszab
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
"EQ-val kapcsolatban meg csak annyit, hogy ha már egy hangrendszernél EQ kell, akkor ott nagy bajok vannak.
"Vagy előfordul, hogy szimplán nem ért egyet az ember a felvételt készítő hangmérnökkel...

-
neilszab
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Félreértesz, én a jeltovábbítás veszteség mentességéről írtam és nem a konvertálásáról, rögzítéséről.

-
neilszab
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Itt nem arról lehet szó, hogy míg az analóg jel a vezetékben veszt a minőségéből (minél hosszabb és vékonyabb a vezeték), addig a digitális jeltovábbítás veszteségmentes?
Tehát hiába jobb mondjuk a hangkártyád, ha utána 1 km vezetéken megy mendegél az analóg jel, míg ugyan ezt az utat megtéve egy digitális jellel és a végén a hangszóróhoz érve egy kicsit rosszabb DAC-cal jobb végeredményt lehet kapni... ez amúgy részben kérdés a részemről

-
neilszab
őstag
válasz
DarthRoni
üzenetére
Ha utánvétellel veszed házhozszállítással, akkor:
- nem vagy köteles átvenni a terméket, ha kihozzák
- jogod van meggyőződnöd a termék sértetlensége felől a kifizetése előtt
- 8 munkanapon belül jogod van elállni a vásárlástól indoklás nélkül... saját költségeden visszajuttatod a terméket sértetlenül minden tartozékával együtt a boltba, akik x héten belül kötelesek visszafizetni az árát. (Van ahol ezért vmi díjat számláznak ki külön (az ár ~30%-a), az nem tudom, hogy törvényes-e...) -
neilszab
őstag
"a minőségi zenehallgatás irányába visz sztem minden ilyen eszköz, az aktív hangsugárzók után egy átmeneti lépés lehet ez a kis erősítős megoldás és mutatja az utat tovább"
A gyártó nagyobb modelljei viszont már nem ezt a megoldást alkalmazzák (S330D, S530D...) és ahogy tudom, azok is szólnak így, ezért én különösebb jelentőséget nem tulajdonítanék a különálló erősítőnek... annak ellenére, hogy nagyon jól hangzik/látszik a dolog és szimpatikus megoldás is, de valszeg nem itt van a kutya elásva...
-
neilszab
őstag
válasz
DarthRoni
üzenetére
Nem értem mi nem lehet megbízható egy Webshopban...

Megrendeled, és ha minden oké akkor átveszed és fizetsz, vagy hanem, akkor meg nem...
Ha meg garanciális galiba akad, akkor téged mint fogyasztót jogok védnek, amik ha határozottan rácsapsz az asztalra, akkor érvénybe is lépnek...

-
neilszab
őstag
válasz
Gál István
üzenetére
Mókás dolog amin vitatkoztok, te azt mondod, hogy a nagyobb membrán az jobb is (mélyebb, erősebb), dudika meg annyit mond, hogy nem feltétlenül, mert egy 6.5 vs 8 közötti különbség nem akkora, hogy az egyéb paraméterek (doboz/membrán/erősítő kialakítása, minősége) nem fordíthatnák meg érezhetően az erőviszonyokat, ugyanakkor meg elb@szni ugye meg bármit el lehet... Szerintem is a hang keltés azért jóval komplexebb tudomány annál, minthogy a méret döntsön mindenről...

Azzal érvelni, hogy a Logi, meg a Edi egy kategória, meg egy árban vannak... ez sztem is butaság, költségspórolás címén ki tudja melyik gyárban mit pakolnak a dobozokba, amit a hülye fogyasztó még röhögve megvesz méregdrágán, me' akko' biztos jó is...

Egyébként a cikk írója annyit írt, hogy:
"A méynyomó nagyon szép basszust produkál (minimális hangerőn is), a Z-2300-nál sokkal dinamikusabb és pontosabb. Sokkal tisztábban hallom hol van a basszus eleje és a vége. Olyan érzés mintha mellbevágna, ütne a basszus."Akárhogy is nézem, nekem ebből szimplán az jön ki, hogy az Edi mérnökei egy kisebb membránnál jobban élvezhetőbb basszust tudtak/akartak elérni...
-
neilszab
őstag
"Az Edifier S330D egy kicsit jobb nála, a szatelitek erősebbek és van benne optikai bemenet, de a plusz 10.000 Ft-os árkülönbséget nem biztos, hogy megéri ha nem kell az optikai bemenet."
Engem a 2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? topikban kvázi lebeszéltek az optikai bemenetről, mivel egyáltalán nem biztos, hogy a hangfalban lévő DAC jobban végzi a dolgát, mint egy minőségi hangkártya.
A 330D hangerőben jobb csak, vagy hangzásban, minőségben is vmivel többet nyújt?
Köszi!
Egyébként korábbi hozzászólások: [link]
engusz bocs, ez nem neked ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

"