- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #101 üzenetére
A nagyok azt mondják, hogy valóban nem a legjobb a hangkártya. Ha már mindenféleképpen pc, akkor inkább egy usb-s DAC, mivel a pc kapcsoló üzemű működése sok zajt vesz fel. (Ha hülyeséget írok javítsatok ki.)
Anno én is inkább optika bementetes dac-ot akartam építeni, de lebeszéltek róla. Azt mondták inkább usb-s legyen, lehetőség szerint külső tápos (rádiótechnika szerint ez nem fontos, mert nem észrevetető).Azért a jobb minőségű erősítőkben jóféle dac van.
hackeeeee: Hát igen, a denon is már egy olyan kategória, hogy...
Anno és is sokáig stereo-t használtam. Régi igazi erősítő+hangfalak (minőségi tesla 1980-ból), de aztán megadta magát. Bár remélem egyszer megfogom tudni menteni majd.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dudika10 #101 üzenetére
Tény... Ezt mindenki maga dönti el, hogy mit használ.
(#102) Speeedfire: Jogos, és igazad is van. Sokáig nekem is sztereó cuccom volt, bár 5.1-es erősítővel volt hajtva, bár az is analóg kábellel volt összekötve. Amióta megvan a Denon, azóta only coax, amíg az audigy volt, de most leváltottam, audigy 2 zs-t eladtam, és az alaplapi megy, optikával.
Akit nem vonz a térhangzás, és a többi fícsör, annak sosem ajánlottam 5.1-et, mindig csak 1 jó sztereó erősítő, hozzá 2 baba hangfal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horgász topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest