- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
horrorshoes
csendes tag
nagyon egyszerű a válasz: a html5 lényege az, hogy sokkal gyorsabb és egyszerűbb megjelenítési formákat támogat, mint a flash, és ezáltal sokkal jobban lehet majd optimalizálni a webböngészést, a másik dolog pedig én több helyen is úgy olvastam: hogy egyszerre akár 10 oldalt is tudsz nézegetni párhuzamosan, sőt emellett még 10-15 programot is tudsz futtatni vele..ez azért elég komoly "tehetség"
i freak you freaky freaker
-
Berita
csendes tag
az igaz, hogy egyszerre több oldalt is meglehet nyitni a böngészőjével? a html5-öt támogatja úgy tudom. az miben különbözik a többitől?
-
farkih
csendes tag
Ma vettem meg a telefont délelőtt, eddig nagyon tetszik, de még nem sok mindent tudtam vele csinálni, mert töltőn van.
A kijelzője nagyon éles, ez szembetűnő volt elsőre is és elég érzékeny is. A horgászós játéknál majdnem a telefont is eldobtam, annyira beleéltem magam Majd később még írok róla, ha ki tudom tapasztalni -
farkih
csendes tag
azt elképzelhetőnek tartom! jövő héten megyek megvenni a kicsikét szerintem! ^.^ végre normális telefonom lesz aztán bármit tudok vele csinálni amikor csak jólesik
-
thief888
tag
válasz kissmelike88 #49 üzenetére
Szerintem amiket teszteltek, még nem a végleges darabok voltak és ezért szaggattak, vagy voltak lassúak.
-
farkih
csendes tag
válasz kissmelike88 #49 üzenetére
most teszteltem, vásárlás előtt vagyok, nem reagál lassan az érintésre egyáltalán.. ugyan úgy viselkedik mint a többi érintőképernyős telefon.. tényleg szép a kijelzője, éles képet ad és színekben is pompázik!
-
mang0o0
tag
Hát a kijelző felbontása és a színek minősége nem hagy kivetnivalót. Az eddigi legszebb, amit láttam. Ekkor jön jól, hogyha olyan cég gyárt mobilokat, aki TV-t és monitort is gyárt mellette. De aztán lehet, hogy egy külső beszállító adja nekik a kijelzőket, és nem is ők gyártják
-
saszabaa
csendes tag
eddig nincs rossz tapasztalat a kijelzőről szóval bírják ennek meg különösen jónak találtam a kijelzőjét! valóban jó kis telót raktak össze "LG-ék" tudásilag és külsőre egyaránt!
-
mang0o0
tag
Itt max ha betörik a mobil kijelzője, akkor lesz használhatatlan a teló
De tény, hogy egy hibaforrással kevesebb, hogy nem szétcsúsztatható/nyitható és kevés gomb van rajta. De azért kíváncsi lennék, hogy az érintőkijelzőkön az érzékelők meddig bírják, biztos kényesek az állandó nyomkodásra.[ Szerkesztve ]
-
mang0o0
tag
válasz nagygabor519 #42 üzenetére
Manapság nem mobil a mobil érintőkijelző nélkül. De szerintem már mindegyik kijelző ugyanolyan jó. Ahogy te is írtad, fontos a jó szoftver és számomra a kinézet is. Nekem konkrétan tetszik ez a mini, pedig sokan szapulják azért, mert olyan, mint egy tégla.
-
nagygabor519
tag
válasz trallilalli #41 üzenetére
Egyáltalán nem drága ( mármint a többi piacon lévő "mindentésmégannálistöbbettudómobiltelefonok" között ) Szerintem meg nem a kijelző a legfontosabb tényező. Sokkal inkább a kezelhetőség, aksi, funkciók....
Nagy Gábor
-
trallilalli
csendes tag
Az ár az tényleg egész jó a telefon tudásához képest. Talán ebbe lehet kiemelkedő a többi hasonló tudású telefon között. Igazából szerintem a legfontosabb tényező a kijelző és arról egész jókat hallottam. Szerintem egész versenyképes telot ütöttek nekünk össze LG-ék.
-
akimaki
csendes tag
válasz MikroTikker #38 üzenetére
Navigációs programra gondoltam. Szerintem már elég alap dolog egy drágább mobilban a GPS. És szerencsére itt meg is kapjuk. A vaku azért hiányzik de ismerve a mobilos vakukat azért olyan sokról nem maradtunk le ezzel. Igazából a vaku nagyon zabálja az aksit ezért sem annyira gáz hogy nincs benne.
-
akimaki
csendes tag
Kell hozzá leszedni progit és lehet gps-ezni is.
Vaku nuku?? -
MikroTikker
tag
Már kijött és én meg is gazdagítottam vele magam. Nagyon bejön. Igaz eddig nem volt érintőkijelzős telefonom lehet azért függtem rá. Pofás kis telefon. Eddig megfelel, sőt a google map is bőven kielégíti a tájékozódási vágyaimat. Ha van valakinek kérdése nyugodtan kérdezhet.
-
norbest
aktív tag
Mikor jön ki??? Vagy már ki is jött?
-
thief888
tag
válasz predator24 #23 üzenetére
Használhatod képeid geokoordinátáinak elmentésére!
-
kittibudd
csendes tag
A Gmaps simán elérhető vele, az teljesen elég ahhoz, hogy az ember odataláljon bárhová. Oké, igaz, hogy nem harsogja fennhangon, hogy merre menj, de mire van a barátnő, ha nem arra, hogy dirigáljon: jobbra, balra, lassíts"...
-
ungnikk
csendes tag
El kell valahogy adni az amúgy is drága telefont.
GPS nekem is hiányzik belőle azt még igazán belerakhatták volna ha már okostelefon. -
nagygabor519
tag
így kavarják a népet, ami szélesebb körbe kell azt belerakják, ami csak kisebb réteget mozgat meg azt nem rakják bele de úgy hirdetik, hogy benne van, tehát az a legokosabb megvetetted barátoddal nála megnézed és az alapján döntesz, hogy kell e neked v sem.
Nagy Gábor
-
tpetru
csendes tag
Én is nézegettem, de arra jutottam, hogy nincs benne GPS. meg mondjuk a gyártó is azt írja a magyar honlapján, hogy nincs benne.
A vaku is jó kérdés... én is kerestem. Sztem az sincs benne. A gyártó honlapján meg az van, hogy van. Szóval valami van, valami nincs, de az biztos, hogy nagy az összevisszaság. -
predator24
tag
Az LG hivatalos magyar oldal szerint van benne vaku is, holott nincs... Nem feltétlen hinnék nekik. Az előző indexes cikkben nem emelték ki a GPS-t, de több helyen is olvastam, hogy van benne a-GPS. Viszont még mindig felmerül a kérdés bennem, hogy ha van is benne, akkor mire használható térkép alkalmazás nélkül hogyan használjuk ki, hogy van? A maps benne az böngészőből a google maps (hála a HTML5-nek, véégre) ami nem hiszem, hogy tudja kezelni a beépített GPS-t (persze csak ha van...).
PEACE
-
win7
csendes tag
válasz MikroTikker #17 üzenetére
Szia!
Megnéztem pár helyen, hogy van-e benne GPS. Az LG hivatalos magyar honlapja szerint nincs - szerintem ez a mérvadó, de több cikkben olvastam én is, hogy van benne. Kissé kaotikus ez a dolog... -
D@niel
addikt
Poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 + Nova [E404 R9] kernel
-
mang0o0
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy google maps van rajta?
Ha ennyi mindent tud ez a telo nem értem, hogy miért ilyen "olcsó" mármint hogy a többi "okostelefonhoz" képest ( 75 000-ért kártyafüggetlenül már hozzá lehet jutni ) -
norbest
aktív tag
Meg gondolom ezt is lehet majd törni
-
MikroTikker
tag
Haló.
Igen zárt rendszerű az nagyjából azt jelenti amit te mondasz, csak a saját , támogatott programkáit engedi a telefon, ha ilyen. Az is igaz, hogy elég sokminden van rajta alapból, de tudtommal ez a Mini nem zárt rendszerű, és GPS is van rajta . Igen elkéne már ide is egy teszt. -
gaabi
tag
sziasztok. lehet, hogy hülye kérdés, de mi az, hogy "zárt rendszerű"? én arra gondolok, hogy nem lehet rá semmit telepíteni (esetleg, csak az LG által megengedett cuccokat),de lehet, hogy rosszul gondolom...
és még valami: azt hogy értitek, hogy nem sok értelme lesz zárt rendszerű mobilon a GPS-nek?
köszi előre is, és bocsi, ha nagyon alap dolgokat kérdezek.
a mobil meg nagyon bejön, várjuk a tesztet, ami - ha jól olvastam - hamarosan érkezik (jövő héten) -
D@niel
addikt
Teszt? Elnézést, de már aktuális
Poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.1 + Nova [E404 R9] kernel
-
chubii
senior tag
Hát ez nagyon király a Wifi nagy pirospont nálam, a stílusa is bejön, és a soksok pofás alkalmazás.......... Asszem megvan a következő telefonom
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
Már lehet kapni több helyen PL:Gsmline 83K magyar menüs 1 év gari
-
rudymester
senior tag
Puritán, de igen tetszetős.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
m@xsys
senior tag
Mindenkinek tetszett aki kipróbálta a mobil meetingen körülöttem.
Amennyiben elfogadható áron adják, akkor jó véltel lehet. -
RaveForce
veterán
nekem is naon bejött már képről, aztán nyomkodva is, de sztem az Arena-hoz képest nem olyan nagy a fejlődés,h logikus lenne lecserélni rá, nekem legalábbis nem igazán kínál semmi pluszt a design-on kívűl, de ettől persze egy nagyon jó választás lehet bárkinek
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
DemonDani
addikt
Tökéletes választás ha valakinek egy alapból jól felszerelt telefon kell és nem akarja telepítgetéssel tölteni a mobilhasználatának nagyrészét
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Egész jónak tűnik. Csak kűr, hogy a zárt rendszer miatt nem sok értelme lesz a GPS-nek. Egyébként igencsak jól fel lesz szerelve. Árára vagyok kíváncsi...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
lindermen
senior tag
T-nél már tuti h kapható lesz, mert benne van az áprilistól érvényes katalógusukban, igaz "hamarosan" jelszóval.
-
Norbi21
senior tag
Én is ezt néztem ki az aréna utódjának. Egyébként mintha partneronál már láttam volna, 80valahányezerért azt hiszem. Nembaj, majd esik ez még szépen
-
plus44
veterán
Én is várom, nagyon jól néz ki.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Nordic
Közösségépítő
Asszem jó lesz ez, pláne ha fémházas lesz ez is(külsőre legalábbis annak tűnik ).
Arena utódnak sztem simán meg fog felelni, csak jó áron jöjjön. -
Jadro
veterán
Kinek a pap, kinek a papné. Van akinek a túl bonyolult éppen jó, mert szereti ha mindent belőhet rajta. Ugyanez a méretre is igaz. Legyen minél több fajta és lehet választani. Egyébként szép.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Probber
őstag
Na ez már igen! A videó alapján eddig ez az érintős telefon tetszik a legjobban.
Szép, letisztult, minimalista készülék. Remélem az árát a megfizethető kategóriába sorolják.
Csakúgy mint a cikk írója, én is nagyon várom!"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
leslieke
Jómunkásember
Pofás kis telefon. Mint minden új telefonnál, itt is az a kérdés: kezdő ár?
Megfontolandó, hogy a mostani Arenát egy ilyenre cseréljem-e vagy a Samsung Wave-re.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest