- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- One mobilszolgáltatások
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angry Rabbit
tag
Bocs,de most őszintén!
Minek egy okos (vagy nem okos azt mindenki döntse el maga) órába kamera,mikrofon,hangszóró?
Tényleg úgy akar valaki telefonálni,hogy megy az utcán és az órájába beszél,majd a füléhez teszi az órát,hogy hallja a másik fél mit mond? Oké.Lehet van benne egy olyan teljesítményű hangszóró,hogy hallod a másik felet akkor is ha mondjuk a mellkasod magasságában van az óra a karodon,de akkor meg kb. mindenki aki 3 méteres körben van hallani fogja amit mond a másik fél a vonal túloldalán.
SZERINTEM hülyeség.
A kamera megint egy ilyen dolog. Aláírom,hogy régen én is sok "fotót" csináltam az első kamerás Nokiámmal és abban talán ha volt egy 0.2 mp-s kamera,de ha már van egy ilyen (akármilyen ) okos órád,akkor feltételezhető,hogy nem egy 30 ezres telefonnal használod,hanem egy felső,vagy felső középkategóriás telefonnal amiben klasszisokkal jobb lencse,szoftver és miegymás van. Ergó. Ha nálad van a telefonod (és nálad van!),akkor miért is nem azzal fotózol?
Jó most majd jönnek az olyan válaszok,hogy "de mi van ha gyorsan kell fotózni?" .
Ennyire ne legyünk már kényelmesek,hogy még a telefonunk elővétele is fárasztó!
Nekem speciel megkönnyíti az életemet az SW2-m,mert mikor napjában 10 és 30 alkalom között szállok ki-be a kocsiba,akkor részemről egyszerűbb ha a derekamon van a telefon egy tokban és a karomon lévő órán fogadom,nem fogadom a hívásokat,olvasom az sms-t,stb,stb...
Bocs az off-ért.[ Szerkesztve ]
Szimplán kütyü mániás vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple watch series 8 45mm GPS
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591