- MIUI / HyperOS topik
- 1 V 15
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nismoka
addikt
Kinézetben vihették volna tovább az SW2 vonalat.
-
Kékes525
félisten
Örülök, hogy minél több fajta jelenik, ami leszoríthatja az árakat.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
Nem értelek. Miért ipari hulladékok? Legfeljebb óraként lennének azok, de a Te véleményed is az, hogy ezek nem órák. Számítástechnikai kiegészítők, amik mellesleg képesek az időt is megjeleníteni. Számomra pont ettől lesznek hasznosak. Az aktuális időt N+1 módon megtudhatom. Minek hordjak egy olyan eszközt, ami csak ennyit tud? Ja, hogy drága, meg elegáns? Ennek pont ugyanannyira nincs köze az aktuális idő megjelenítéséhez, mint egy Smartwatch telós funkcióinak.
-
pit stop
addikt
Ezzel egyetértek, pont az egyediségét veszti el a közös rendszerrel - ehhez jön egy átlagos belső. Ha Sony nem jön valami egyedi dologgal ehhez, akkor nem lesz semmi extra amiért az övéiket válasszák (mondom ezt úgy, hogy SW1 van rajtam).
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
törölt tag
Az Ázsia Centerben fogják ezt árulni itthon?! A Sony rágyúrhatna már órák terén a külsőre, mert nem lesz elég a rozsdamentes acél. Telefonban őket választottam, órában egyelőre marad a svájci..
-
M.A.Z.
aktív tag
Elvesztette eddigi eredetiségét, ez inkább hasonlít egy Samsung termékre...
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Luck Dragon #38 üzenetére
Üdv.
-Szerintem rosszul gondolod.
-Már ha csak mind 3 modell képét is nézzük akkor sem hasonlít egyik sem a másik kettőre.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
És gondolom kinézetre ugyan az lesz mint az első kettő.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
jabbagoa
tag
Legendd te szombaton is dolgozol? ;-) igaz le kell dolgozni a 4 napos ünnepet :-)
"rám nem hatnak a Jedi trükkök" !@#$%^&*!
-
törölt tag
Bár még kiforratlan, de nekem a Huawei megoldása bejön. Az okosóra "lelke" kipattintható és bt. fülesként is használható.
-
Janaboy
veterán
válasz dreamdancer #23 üzenetére
Ajanlom figyelembe az Omate X-et..bar az inkabb notification watch (a gyarto szerint is)..
Janaboy
-
daniel909
addikt
Vajon működik ios eszközzel? Mert akkor vennék.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
törölt tag
De jó, hogy nálunk soha nem lesz a Play-ben Store...
-
wortz
tag
Roppant igénytelen külseje van. Nem letisztult, hanem lepusztult hatást kelt. Mint egy 10 dolláros kínai vacak.
-
dreamdancer
őstag
válasz #24536576 #19 üzenetére
Igen, én speciel nagyon is megnézem, mi van odabent. Autónál se mindegy.
Az okosóra pont az a műfaj, ami nagyon is célhardvert igényelne, fő az alacsony fogyasztás, a teljesítmény másodlagos, pl. 1 mag (A7 vagy A53), 6-800 MHz, 20nm. De ilyesféle procija perpill csak az Aplle-nek van (piacon még neki se), ezért kell a telefonos procikkal buherkodni. Aminek az egyik következménye a rövid üzemidő.
Szerintem 1-2 évig még nem érdemes okosórát venni, hardveresen és szoftveresen is kiforratlan az egész, egy nagy bétateszt a fogyasztók pénzén.
Nem a lényeg a fontos.
-
hue2000
tag
Sonykám mehetsz a levesbe
minek okosóra azért hogy állandóan töltögessem inkább passzolok
[ Szerkesztve ]
Az élet mindig drága
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem egy szép óra, de legalább drága.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ALBY
senior tag
Csirke az akksi, kajak a hardware de minek...
Ez sem rossz, de a Pepple Steel még mindig értelmesebb szerintem.
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Lewzke
őstag
Nekem egy visszafogott, minimális külsejű e-ink kijelzős óra/aktivitásmérő kellene olcsón, nagy üzemidővel.
-
RgS
tag
Engem is dühít ez az egész és addig nem is tervezek okos órát venni, míg el nem jutunk addig, hogy legalább 4-5napot kibírjon egy szuszra. A szoftveres optimalizáció azért sokat segít, a Moto 360 röhejes üzemidejét is sikerült kitolni valamelyest. Igazi áttörést viszont úgyis csak az újabb akkuk jelentenek majd. Az viszont még legalább egy év. Addig is ott a Pebble azoknak akik nem bírják ki okos óra nélkül és kell a hosszabb üzemidő.
-
stewe780
őstag
"A két napos üzemidőt garantáló"
Nem sok egy kicsit?
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
RgS
tag
Ettől függetlenül szerintem is sokkal több időt kellene ölniük a Android Wear optimalizálásába, de ez tipikus Droid probléma.
-
RgS
tag
Energiagazdálkodás és gyártási költségek miatt jött ki így jobban. Ha olcsóbban tudnának kihozni jobb teljesítményt és akkuidőt más meglévő architektúrából akkor nyilván azzal csinálnák. Nekik sem érdekük drágábban gyártani azonos teljesítmény mellett. Vagy most az a téma, hogy a szabadkőműves zsidó gyíkemberek tartják kezükben gyártókat és mesterségesen verik fel árakat, hogy nekünk rosszabb legyen?
-
RgS
tag
Te most viccelsz, ugye? Bár ez viccnek is erős... A telefonban 1320 mAh-es akku volt, nyilván tovább bírta mint a Sonyban lévő harmad ekkora. Azzal az architektúrával teljesen leálltak. Szerinted mi az egyszerűbb lebutítani a sorozatgyártásban lévő snapi 400-akat, vagy visszahozni egy elavult, többet fogyasztó processzort?
-
wozzy
tag
jó csúnya lesz ez is!
-
RgS
tag
A Snapi a fogyasztás miatt kell, nem a teljesítmény miatt, épp ezért le is van butítva órajelben és magok számában. Ne úgy képzeld el, hogy olyan a teljesítmény mint például egy G2 miniben...
A Qualcomm procik fogyasztása jóval jobb, mint például a Moto 360-ban használt régi Texas Instrument architektúra. Vagy az egy napnál hosszabb üzemidő szerinted felesleges?[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Ha belegondolunk micsoda erőforrás zabáló dolog, hogy ki keres telefonon, vagy ki küldött üzenetet, én azon csodálkozom, hogy még nem tették bele a snapdragon 805-öt.
Azt se igazán értem, hogy nem is olyan régen egy sima egy magos 434 MHz ARM 11 proci egy komplett telefont elvitt, szőröstül-bőröstül.
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Bizony Snapdragon 400 nélkül már nem óra az óra. Szánalom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 1 V 15
- További aktív témák...
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával