- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
Sziasztok!
Ma bevittem a szervizbe a 2D-ben hibázó (színes négyzetek a Total Commanderben és más oldalakon az írás nélküli felületeken) Sapphire 4850 dual slot fansink kártyámat, mert megérkezett a cserekártya. A vga külsőre, ill. az órajelek megegyeznek, viszont a memóriák az 1 ns-os qimonda helyett hynix-ok lettek (pld: h5rs5223, noc 835a). A kártya úgy néz ki nem hibázik, mindek ok. Ez egy újabb széria lehet, mert 2D-ben a CCC-ben 160/250 mhz-re csökkentette az órajeleket, míg az előző csak a magórajelet vette vissza: 500/(993) mhz-re.
A 4830 tesztben írták, hogy a 4850 nem képes arra, hogy az órajelet ilyen mértékben csökkentse 2D-ben. Viszont úgy néz ki, hogy az újabb széria ezt is tudja.A samsung, a qimonda, a hynix vga. memóriák közül melyik a megbízhatóbb, tuningolhatóbb?
-
Roba
tag
Sziasztok!
Több helyen írtam már, hogy a Sapphire 4850 Dualslot Fansink kártyámmal gondom van. A Total Commanderben (2D) az írás nélküli fehér felületeken halvány rózsaszín kockák jelennek meg, de már láttam ezen az oldalon is, csak más színben. 3D-ben nincs probléma. Beszéltem az eladóval és mondta, hogy ismerik a problémát és valószinűleg új Op. rendszer és legújabb driverek megoldják a problémát. A Vistám egy hónapos és a legújabb 08.10-es Catalyst@Control Center van fenn és mégis csinálja. Az Ati driverek még mindig nem olyan jók, mint az Nvidiájé, esetleg memória gondja lehet, vagy túlmelegedhet a fedetlen memória? Vettem 2oldalas ragasztót, csinálok 0.5 mm-es réz lemezből egy egy U-alakú hűtőt és fölragasztom rá. Nálatok is vannak ilyen anomáliák? Mit tegyek? légyszi segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Xbox One
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Építő/felújító topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Projektor topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest