- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Hát, mivel én már bevásároltam egy i7-est, így egyelőre kihúzom még pár évig, utána majd meglátom, mi lesz.
Egyet nem szeretnék: Ha választanom kellene komplett platformként az NV-Intel-AMD között. Legjobban az Intel-ATI párosítás jön be eddig, de volt már NV-kártyám is. AMD procim csak egy volt, egy A64 3500+, nem volt vele semmi baj, de akkor is jobb nekem az Intel..
A VGA-knál nincs nagy jelentősége - még most - a különböző szabványok támogatásánál (PhysX, DX10.1), mindegyik mostani játék működik mindkét fajta kártyával. Mondjuk ha választani kell, itt még könnyű dönteni, hiszen míg a DX10.1-et támogató játékok gyorsulnak az ATI VGA-kkal, addig a PhysX-támogatású játékban az effektet bekapcsolva nem kicsit lassulnak be tőle a mostani NV VGA-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged