Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Kíváncsi vagyok mit fognak érte kérni? Egy jó árcédulával, lehet életképes darab.
-
mrThomi
addikt
Nem erdekli öket. Szerintem szoftveres csapatuk aincs elég. Xioami elé már ugyse tudnak beugrani, az a vonat elmnet sajna a kisebb gyartóknál, pedig jót tenne a konkurenciának. Akinél most egy nagyobb ugrást láttam az a ZTE. Sokat csiszoltak a felületükönnés életképes lenne a myos is, de szoftverfrissítésben nem jók ők sem, viszont nem bugos, és tökéletesen működik ami figyelemre méltó.
-
jUUh
addikt
Tökre szívesen vennék Motorola-t, ha elengednék az IPS + HRR kijelző kombót, és ilyen koncepciók helyett ráfeküdnének a szoftveres részre. Szvsz. kiváló opciók lehetnének ha legalább a magasabb szegmenseibe adnának több év / főverzió ugrást.
-
Ez milyen stylus? Van olyan jó mint a Galaxy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest