Ha január, akkor Moto G Stylus

A Motorola nem engedte el a notesztelefon koncepciót, idén is januárban várható a 2022-es modell.

Hirdetés

A Motorola rendszerint januárban mutatja be a készülékházból előhúzható kapacitív érintőceruzával szerelt G Stylus új generációját és ez valószínűleg most sem lesz másként. Az XDA már meg is szerezte a készülék specifikációját, ami azért nem annyira izgalmas, az viszont igen, hogy a G Stylus (2022) elvileg Android 11-el érkezik és csak egy főverzióra (Android 12) számíthat. Ez meglehetősen hervasztó.


[+]

Mindenesetre, aki integrált érintőceruzával szerelt készüléket szeretne, annak nem nagyon van más választása, mint a MediaTek Helio G85-tel dolgozó G Stylus (2022). A 4 vagy 6 GB rendszermemóriához 128 GB bővíthető belső tárhely tartozik, megmaradt a 3,5 milliméteres jack, az akkumulátor 5000 mAh kapacitásúra nőtt, a töltésteljesítmény viszont még mindig csak 10 watt. A sík, FHD+ LCD megjelenítő mérete továbbra is 6,8 hüvelyk, de a képfrissítést 90 Hz-re növelték.


[+]

Kamerából három kerül a hátlapra. Az 50 megapixeles fő egységet és a 8 megapixeles ultraszélest is a Samsung biztosítja, ezek mellett egy 2 megapixeles mélységszenzor és egy 16 megapixeles Omnivision előlapi kamera áll rendelkezésre. NFC-ről egyelőre nem volt szó, hangszóróból egyet látni a rendereken, az ujjlenyomat-olvasó pedig a bekapcsológombban lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Nagyot nő a Moto G Stylus 2021

    Evan Blass hozzájutott néhány részlethez a Motorola érintőceruzával szerelt modelljének idei kiadásával kapcsolatban.

Hirdetés