- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
westcoastog #10 üzenetére
Én a hosszú évek alatt megszoktam, de mostanában f1 2013-al játszok és most idén 1 picit átvariálták az irányítást. Nem tudsz úgy elindulni, hogy ne pörögjenek el a gumik és a lassítás is csak full fékkel megy.
Pont azért döntöttem a 360 vezérlője mellett, mert királyul meg vannak oldva a ravaszok és fokozatosan lehet adagolni a gázt. -
h3lios
addikt
válasz
westcoastog #8 üzenetére
Nekem soha nem volt saját konzolom (komoly konzolokra gondolok PS/Box vagy a régiek közül).
Most muszáj volt beszerezni egy controllert, mert több autós játékban nem lehet elég effektíven vezetni billentyűzettel. Kormányra egyenlőre nem tervezek kiadni 35-40k-t. Sajnos egy minőségi kormány ennyibe kerülne, ennyit viszont nekem nem ér a dolog. Ráadásul a controller multifunkciós, tehát nem csak autós játékoknál fogom hasznát venni.
Még nagyon szokni kell a dolgot, de kis idő után úgy gondolom, hogy jó befektetés volt ez a 8k. -
h3lios
addikt
válasz
westcoastog #3 üzenetére
Sajna csak fehérben volt. De 12 év hagyományos bill + egér kombó után új értelmet nyer a kényelem szó.
Nincs is jobb, mint ágyból csapatni. Na jó régen a sárga kazis kínai nintendo copy menő volt vezetékesen is.
Ui.: Még mindig nem tudom szakszerűen hogy kell kikapcsolni a controllert. (a ruszki elem kikapós modszer megy)
-
h3lios
addikt
válasz
westcoastog #1 üzenetére
Háát az igazság az, hogy 4 db. volt reggel. Egy ilyen WIN7-es, és 3 Vista-s. Estére ebből egy "visztás" maradt. Szerintem 2 nap múlva mikor legközelebb megyek dolgozni (amúgy Auchan üzletsoron) addigra már nem lesz.
Mondtam is egyébként magamban, hogy na ezzel jól járok, mert 13 alatt nem kapok vezeték nélkülit, nem hogy rögtön windows-os kiadást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest