- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Igen, lemaradt 1 eléggé fontos szó.
Egyébként ez hatalmas probléma, hogy az úgymond hergelő / trollkodó felhasználókat nem szűrik az átlag felhasználóktól. Mert 2 kezemen nem tudnám összeszámolni, hogy csak az elmúlt héten hány olyan embert láttam, akinek csak az volt a célja az értelmetlen bizonygatással, hogy szítsa a veszekedést. És ezzel az a legnagyobb baj, hogy a többi normál emberrel b****ik, akiket a normál vélemények érdekelnek. -
Воланд
titán
"Az internet hátrányai..."
egy hatranya van: hogy semmifele teszt nem elozi meg a hasznalatat, lassan mar alanyi jogon jar. legalabb a kommentelesi lehetoseget kellene valami teszthez kotni.
"illetve az azt használó gyökerekkel szemben"
ennek fuss neki meg egyszer. most tulajdonkeppen akkor mi kulonboztet meg teged a tobbi "gyokertol"? figyelem! idezet, nem szemelyeskedes!
-
h3lios
addikt
Akit tudtam blokkoltam, de nehéz küzdeni az emberi hülyeség ellen.
Tudom, hogy a minél több kattintás, megtekintés a cél, de ezt nem etikus olyan írásokkal elérni, amik egymásnak ugrasztják az egész közösséget. Vagy, ha ez a cél akkor legyen Flame topic és ott ki lehet vitatni az ilyen problémás eseteket, mert így akit maga a cikk és az azzal kapcsolatos vélemények érdekelnek (normál felhasználó) lapozgathat a sok szemét között. -
Иван
őstag
1. A lapok tualajai abból élnek, hányan kattolnak rá a cikkre/reklámra. Innen össze tudod rakni.
2. Facebook gyökeres -> block user.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- EAFC 25
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged