- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
Ne szidd a családom.
De én itt arra próbálok kilyukadni, hogy sztem ez PC fogyasztás túl van kicsit témázva sztem, akinek átlagos gépe van (és nem ilyen szénné húzott GTX480), ott a villanyszámla nem jelentős.
Ahol számít az a hűtés, azaz kisebb fogyi -> kisebb zaj.
Pl. passzív gép kijön, egy kis SB procival (i3, vagy G840) + passzív HD7750-el elég jó kombót ad, ezek fogyasztása kicsi és lelehet hűteni őket. Meg persze ott a laptop is. -
Löncsi
őstag
És vegyünk idióta fatert, aki a 100 centis CRT TV-t bekapcsolva hagyja egész éjjel mert elaludt focimeccs nézése közben. Legyen ez kétnaponta 8 + 4 óra (4 óra a tényleges nézés, 8 óra az üres üzemidő).
Lehet számolni sztem ez így több (a TV kb 200W lehet, de csak tipp), ráadásul idle-ben manapság alig fogyasztanak a gépek (Core 2 óta visszaveszik az órajelt/feszt, Fermi meg elvan idleben 50Mhz-es órajelen). Trinity-n meg nem fognak sokan gémerkedni, van egy érzésem. -
Löncsi
őstag
"mé' gépezel annyit, a villanyszámlát meg nem győzzük fizetni"
Haha, meg kell mondani, hogy örüljenek, hogy nem iszik el az ember hétvégén több ezeret.
Szölők hozzáállása borzalmas, nem az a párszáz/max ezer forint viszi el a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest