- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Pedig nem ékszerként tekintettem az órámra, amikor végignéztem a specifikációkon (de tény, hogy meg lehet vele jelenni öltönyben és ingben): rádiós szinkronizáció, napelem+akkumulátor, titán tok+szíj, zafír üveg+fólia, auto világítás, motoros mutatók és sok apróság, ami kevésbé fontos.
Na ilyen órába rakhatnának némi észt, ha tudnak!Na meg az idő mutatása is elég relatív, ha nincs szinkronizáció.
A pulzusmérős Lidlis órám akár fél percet is siet néhány óra elteltével.
A jobb órák meg egytől egyig 30 másodperc/hó pontatlanságúak maximum. -
Teasüti
nagyúr
Nem egészen értem mire szeretnél célozni.
Hagyományos karóra haszontalan?Ettől függetlenül látom a potenciált az okosórákban, egy Pebble-re szívesen beneveznék idővel negyedik karórának a hagyományosok mellé. De nem gondolnám, hogy az életemből kisöpörné az egyszerű órák létjogosultságát.
Sőt, ha töltögetni kell, meg foglalkozni vele külön, addig nem az igazi.
Nekem csak ez a bajom ezekkel, hogy pátyolgatni kell, fejleszteni rá, kompromisszumokat kötni, karbantartani, ilyesmi. Na majd ha hű társam lesz éveken át nulla karbantartással, akkor tetszeni fog.
(Még egy töltőt se lennék napi szinte hajlandó rádugni, az élet szerves elemeként max vezeték nélküli töltéssel tudnám elképzelni és azt is csak ritkábban. Legalább el tudná hitetni velem, hogy "ő" van értem, nem én az óráért.)
Uff!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest