- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
válasz
Slukkica #5902 üzenetére
Szia!
Én jelenleg is egy MIUI custom romot használok:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1287920Nos nekem időnként force close-ozik, úgyhogy szívesen kipróbálom a te verziódat.
Abban segíts nekem légyszi, mik a lépések amiket meg kell most tennem?
Titanum backup-pal csináltam mentést az appokról és az adatokról.
-
verser233
senior tag
válasz
Dzsuri89 #5849 üzenetére
i9000-em volt, igaz abba S-Amoled van, nos nekem azzal 1,5 max két napot bírt a teló. Nexus S 3 napot!
Nem tudom, hogy a kijelző miatt vagy sem, mindenesetre én már nem vennék i9000-t és pont a kijelzője miatt. Az, aki látta már / vagy volt tulajdonában iphone 4, az onnantól kezdve nem akar kis pontocskákat látni a kijelzőn.
-
verser233
senior tag
Én egyébként pár hibát leszámítva én nagyon-nagyon meg vagyok elégedve a saját Nexus -s telefonommal.
Az a pár hiba:
-Rossz videofelvételi képesség, egyszerűen nem értem, hogy lehetett így elcseszni.
- nem lehet bővíteni. Itt igazából nem is az a bajom, hogy 16gb, hanem hogy egy memóriakártyát nem lehet beletenni amibe mennének az appok telepítései.De én leginkább a videóra haragszom.
Ezeken kívül én nagyon meg vagyok elégedve, szép kijelző, telefonáláskor tiszta emberi hangok, csengetés is szerintem megfelelően hangos, meghallom nem maradok le hívásról amiatt hogy nem hallottam meg. Zenei része is szerintem rendben van (bár igazából custom rom adta meg nekem erre a tökéletest. Nem recseg-ropog. Szóval jó......
-
verser233
senior tag
Szia!
Nekem volt Galaxy S i9000 készülékem. Azt kell, hogy mondjam, hogy a nexus s készüléknek SOKKAL szebb a képe. Emlékszem mikor először bekapcsoltam az i9000-et nagyon csalódott voltam. Túl erős színek (szememet gyakran bántotta a rikító szín) és kicsit "pöttyös" a kijelző, gondolom a pentile matrix miatt. Na ilyen nexus S-nél nincsen. Persze én most arról az i9023-ról beszélek amiben SLCD van!
-
verser233
senior tag
Lehet, hogy hülyeség amit kérdezek, de az megoldható valahogyan, hogy ha jön email vagy sms akkor az egyik ilyen érintő gomb elkezdjen villogni?
-
verser233
senior tag
De csináltam, csak vesztemre a gépem bedöglött hétfőn este (most van szervizben) szóval ahhoz most nem férek hozzá.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem!
Feltettem egy Kernel-t és azóta állandóan újraindul a telefon. Most próbálnám újrarakni az egész mindenséget de nem megy. Már vissza is lockoltam, de semmi. Mit kéne csinálnom, hogy a gyári rom menjen vissza majd onnan újra unlock és root? Nem bírok rájönni.
-
verser233
senior tag
Valami custom rom nem tudja rávarázsolni a telefonra a touch focust videóban?
-
verser233
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de nem lehetne valami külső programmal egy kicsit javítani a videó felvételi minőségen? Mert szerintem valami borzalom amit ez készít
A fényképek szépek (még az éjszakai is) de a videó az kritikán aluli szerintem.
-
verser233
senior tag
Szerintem megérdemelne egy sajat topikot a fejlesztése(i)d!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy ha saját képet teszek be háttérnek akkor kicsit homályos lesz, meg látni a képen ilyen csíkozódást vagy mit
Ha gyári képet állítok be vagy valamilyen wallpaper programból teszek be képet akkor nincs semmi probléma.
Szerintem a képem felbontása megfelelően nagy, de ennek ellenére rossz lesz, meg nem tetszik, hogy egy kerettel kell kivágnom belőle részt. Nincs valami másfajta program amivel az egész képemet (vágás nélkül) ki tudom rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest