-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
seraggi
csendes tag
Mostanában kezd meghalni a 2012-s nexus 7 tabletem. Nyár végén a Ti segítségetekkel visszatettem rá a 4.4-t, utána tökéletesen működött. A napokban nem nyitotta meg az applikációkat, folyamatosan hibát dobott, hogy pl.: "A Gmail alkalmazás leállt". Majd egyszer lefagyott és kikapcsolt VOLNA, de nem kapcsolt ki. Power gomb+ hangerő le gombokkal kikapcsoltam, majd újra bekapcsoltam, csináltam egy gyári visszaállítást, de ugyan úgy kuka, lefagy, magától kikapcsol. Tegyek fel rá új rendszert megint, vagy mi lehetne jó megoldás? (Mert gondolom 5.X ugyan úgy rossz, és nem megbízható.)
Köszi előre -
seraggi
csendes tag
Üdv,
valahol le van írva itt lépésről lépésre, hogy hogyan kell visszatenni a KK-t? Eddig bírtam a szenvedést a lollipoppal. Már be sem kapcsol, csak megakad a google felirat után, és felforrósodik. De amíg bekapcsolt sem volt az igazi, simán megakasztotta bármilyen program.
/Eddig semmihez nem nyúltam hozzá, mindig OTA frissítést csináltam/. Ha valaki segítene, hogyan kell visszarakni, azt megköszönném, akár egy linket is./tudom, google, de szeretnék egy megbízható, kipróbált módszert./
-
-
seraggi
csendes tag
Nekem is hasonló problémám van. Lassan tölt fel, és viszonylag gyorsan lemerül. Hol sikerült akkumulátort venni?
-
seraggi
csendes tag
-
seraggi
csendes tag
Tegnap este nekem is felajánlotta az 5.0.2. Fel is tettem, és azt tapasztaltam én is amit már páran leírtak, hogy belassult a tablet. Annyira nem volt zavaró, mert nekem utóbbi időben a 4.4.4. is ugyan ilyen volt. Most csinálok egy gyári visszaállítást, és kiderül milyen lesz.
-
seraggi
csendes tag
Üdv,
valaki cserélt már akkumulátort a nexus 7-ben? Nagyon sok idő kell amíg feltölt, és hamarabb lemerül, pedig ugyan úgy használom, mint régen. Garancia már nem érvényes rá, mert akksira csak 1 év van. Körbenéztem ebay-en, itt-ott, de nem szeretnék gagyi akksit beletenni. Illetve visszatartó tényező, hogy buknám a maradék garanciát, ha itthon cserélném ki. Felhívtam az asus supportot, ők ajánlották a szervizpartnerüket, de nem kérek tőlük ajánlatot, mert gondolom irreálisan magas áron dolgoznak.
köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest