- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van köztetek olyan Nexus 7 tulaj, aki szintén használja az All-In-One Toolbox (29 Tools) -t? Ugyanis ez méri a bootolási időt is. Mennyit ír Nektek?
-
törölt tag
válasz
aizen92 #19376 üzenetére
Igear Nexus 7 tok néven érdemes keresni:
Pont tegnap fejezték be a forgalmazását
Igear tok forgatható belső résszel Google Nexus 7,fekete
(#19377) havri1: Hát nekem azt hiszem 4990 Ft volt a fehér külsős fekete belsős verzió
-
törölt tag
válasz
aizen92 #19367 üzenetére
Szia, nálam ennyi repedés keletkezett (már múltkor akartam berakni róla képet, csak akkor nem került rá sor, szóval köszi, hogy szóba hoztad
), azt persze le kell írnom azok miatt, akik esetleg nem tudnák, hogy nálam, a tokból rendszeresen ki van véve, mert idehaza általában dokkolóban használom, szóval hogy ellentétben azokkal akiknek nincs dokkolójuk nálam nem úgy néz ki a dolog, hogy egyszer beleraktam a tokba aztán benne is marad hónapokig. Amikor pedig tudom, hogy egymást követő napokon sorozatban úton vagyok, akkor nem veszem ki a tokból, hanem a mUSB porton keresztül hagyom a másik gyári úti töltőn, kímélendő a tokot és a táblagépet egyaránt.
Apró repedés a tok felszíni borításán, ez felületi sérülés csupán
A tokot innen vettem: de most csak pink van nekik
Szerintem ez a kis felületi sérülés sem keletkezett volna (ráadásul nem is a forgatható résznél van), ha fixen mindig a tokban lenne a tablet.
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #19311 üzenetére
Persze összecsukva
-
törölt tag
Tegnap este nagy szerencséje volt a táblának is meg nekem is :-) Apám munkahelyén azt hittem az irodában már nincs senki, így nyugodtan tettem a sapkám mellé... aztán hirtelen a semmiből nagy vehemenciával előbukkant a titkárnő, rátenyerelt az asztalra, de oltári szerencsével úgy, hogy a két keze közötti területen volt a tábla. Mondtam is apámnak, ha véletlen azt hitte volna hogy valami könyv aminek úgysem árt eléggé szomorú napnak néztünk volna elébe:-) Mindegy, ezt egy éberségre figyelmeztető jelnek tekintem. Csupán azért is írtam le, mert akik úton ilyen tokban használják illetve tárolják, gondoljanak arra is, hogy messziről különösen avatatlan szemek könnyen kis napló méretű könyvnek nézhetik :-)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
alansmithee #19194 üzenetére
Nekem ilyen kábelem is van hozzá: 13277, az egyik eredeti ugyanis megsérült korábban.
Jobban illeszkedik mint a gyári, és ezt használom, amikor a készülék nem a dokkolóban van, hanem a tokban.
-
törölt tag
válasz
tomama #19187 üzenetére
Nekem ilyen van, fehér és nem koszolódik, a minősége is remek
: Igear tok forgatható belső résszel Google Nexus 7,fehér
-
törölt tag
Dokkolón azaz fekvő nézetnél 4.4.2 óta vettem észre, hogy indításnál megremeg a kép. Vid:
Szóval, a fekvő nézet miatt van, a 4.4.2-vel jött, vagy régen is így volt korábban nem figyeltem rá fel? Egyébként utána nem remeg egyáltalán a kép, ez is inkább kép átméretezésnek tűnik.
-
törölt tag
válasz
Studiossrác #19106 üzenetére
Nem gyengén lehetett renoválva, ha új gyári számot kapott...
-
törölt tag
Érdekes most jött a SwiftKey frissítés, és a 4.4.2-es Nexus 7-en eljátsza, hogy az alapértelmezett androidos billentyűzetet állítja vissza minden ilyen alkalommal, ugyanakkor a LG Optimus L7 II okostelefonnál, marad ugyanúgy a SwiftKey, nincs szükség manuális állítgatásra.
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #19049 üzenetére
és eredetileg azt írja, hogy 40 k... és negyedéért meg odaadja?:
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #19007 üzenetére
Egyáltalán nem kell más, harmadik féltől származó ROM használata a folyamatos, akadásmentes működéshez. Lehet nemcsak a törött kijelző a baja...
-
törölt tag
Helló, lenne egy olyan ajánlat, hogy kapnék a T-től USB Sticket 4G LTE. Most az a helyzet, hogy a P710 sugározza át a netet az N7-re ha nem vagyok itthon Hotspoton keresztül. Na most ha a WiFi only N7-emre csatlakoztatnám OTG kábellel az USB Sticket, akkor megjelenne e a Hotspot funkció a 4.4.2-es androidos N7-emen, azaz fordítva is működne e a dolog? Ugyanis akkor a Domino surf-ről váltanék...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal #18981 üzenetére
No és aki már tavaly márciusban, áprilisben beregisztrálta ?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18737 üzenetére
Helló, megérkezett az LG Optimus L7 II (P710). A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet megoldani, hogy a Nexus 7 és az LG WiFi kapcsolaton keresztül lássák egymást. Pontosabban az lenne a lényeg, hogy a Nexus 7 tudjon rácsatlakozni WiFi-n keresztül az LG-re, és onnan tudjon 3G-n keresztül adatot forgalmazni.
-
törölt tag
-
törölt tag
A napokban érkezik egy WiFi-s mobil (LG P710 Optimus L7 II), és úgy lenne a dolog, hogy amikor nem itthon vagyok, akkor az LG és az N7 velem van. Az N7 és az LG WiFi-s kapcsolatban állna egymással, hogy például a levelezésemet az N7-ről tudjam megnézni az LG-n keresztül. Viszont azt nem szeretném, hogy pl a Google Play ilyenkor elkezdjen frissíteni, mert picit sokba kerülne... Van e rá mód, ha nem az itthoni WiFi-re van rácsatlakozva, hogy levelezés, Skype stb működik, de Google Play rákérdezés nélkül nem frissít automatikusan?
-
törölt tag
válasz
Marcika80 #18662 üzenetére
Hát meg a másik dolog, hogy amennyi programot már vásároltam a Google Play-ből - amik Ubuntun eleve használhatatlanok -, pláne nem váltanék. Főleg, mert a Google Play-ből vásárolt programokat az összes androidos eszközömön használhatom ugyanazon fiókom alól, tehát még gazdaságos is.
-
törölt tag
válasz
x64emulator #18620 üzenetére
Szerintem ezt nem nekem írtad
2012-es Nexusom van, és sohasem rootoltam.
-
törölt tag
Mindig TV frissült, immáron kompatbilis a 4.4.2-vel.
-
törölt tag
válasz
dajkapeter #18563 üzenetére
Hát újonnan már nem nagyon fogsz kapni. A 2012-es verzióhoz a 2013-as megjelenése előtt is nagyon figyelni kellett, hogy mikor volt kapható az ASUS Webáruházban.Szerk: úgy látom mégis
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
x64emulator #18520 üzenetére
Hát az enyém úgy érkezett, hogy frissült 4.2-re, aztán kapott 4.3 frissítést, majd 4.4-et, és újabban 4.4.2-t
-
törölt tag
válasz
sto1911 #18451 üzenetére
Hát részemről ez evidens, hogy a rendszer jó. Sőt úgy veszem észre, a memóriakezelésen is javítottak.
Szerk: azt sem tartom helyesnek, ha valaki nem a legutolsó elérhető Android verziót használja, hanem megmarad a 4.3-nál. A 4.4 lesz az utolsó, de biztonsági, optimalizációs, stabilitási javításokat kap, jó példa erre a 4.4.2.
Részemről az is természetes, hogy maradok a gyári Android rendszernél, de ezt a rövid 18 hónapig (azaz a gyári garanciánál 6 hónappal rövidebb) terméktámogatást, csúnya dolognak tartom, egy olyan globális vállalatnál, ami azt sulykolja, hogy ő a szolgáltatásokból él, és nem az eszközökön nyerészkedik.
-
törölt tag
GSam Monitor PRO esetében annyi a fejleményeket, hogy újraindítás megoldotta a problémát. MX Player PRO ugyanakkor rossz, pedig a 4.3 - ra való áttéréskor pont ezzel nem volt semmi gond. Ráadásul itt most nem is akkora frissítésről van szó.
Más: az sajnos igaz, hogy a 2012-es Nexusokra már nem érkezik meg az újabb Android, de haveromnak van egy Huawei Ascend P6 telefonja ami olyan 100k körüli összegért vásárolható meg, aztán azt mondja, hogy még a 4.3-as verziót sem biztosítja a gyártó... egy ilyen dolgot még csak lenyel az ember egy 40 k-s készülék esetében, de ez így picit durva. Szóval ha Android, akkor csak referencia cucc, legalábbis táblagép téren, sajnos telefonban drágább.
-
törölt tag
válasz
KGellért #18445 üzenetére
Hát eddig a második alkalmazás amivel gond van, pont az MX Player PRO
-
törölt tag
válasz
Laccy_hun #18422 üzenetére
Igen én is úgy tudom, hogy a futár hozza viszi, de két héttel nyugodtan számolhatsz alsó hangon.
Szerk: 12111. hsz
-
törölt tag
Alkalmazások androidos tabletekre - III. rész
N7 kompatbilis alkalmazások: SwiftKey, Swype, AnySoftKeyboard...
-
törölt tag
válasz
agyszaki #18397 üzenetére
Helló, nekem ezzel: ConCorde tab micro USB OTG kábel Edigital-ból, illetve ezzel: Corsair Flash Voyager 16GB CMFVY3S-16GB pendrive a PCX-ből, plusz a Creative Zen Nano Plus-al is Nexus Media Importerrel, szépen megy
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Sterilzona #18121 üzenetére
Videós segítség:
-
törölt tag
válasz
Sterilzona #18113 üzenetére
Nem olvastam vissza, de ebből így a végén esélyes, hogy szerviz lesz... szerintem csinálj egy Factory Reset-et, aztán pakold fel úgy.
-
törölt tag
Rendeltem egy ilyen hozzá:
Corsair Flash Voyager 16GB CMFVY3S-16GB pendrive
Remélem nem lesz semmi gond, és a már szinte kezdetektől meglévő OTG+ Nexus Media Importer segítségével fel is fogja ismerni, és nem kell a belső tárhelyet strapálni
-
törölt tag
Az aktualitások Nektek is megmaradtak 4.4-ben? A Play újságos mellett nekem ugyanis megmaradt, most néztem
-
törölt tag
Alkalmazások androidos tabletekre - I. rész A cikk a Nexus 7-en (is) futó alkalmazásokról készült
-
törölt tag
A 4.4-gyel érkező naptár már teljes kőrűen kezeli az Outlook-osat is. Amit beírok a Windowsban megjelenik benne is, nem kell már kínlódni mint régebben.
-
törölt tag
Na annak tudatában, hogy kb ez volt az utolsó Adroid a rendszerre, csináltam FR-t...
-
törölt tag
válasz
G4bi89 #17827 üzenetére
Az Android frissítés margójára
Ez a HP cucc magától települt...
a GSam Battery Monitor PRO ami eddig nem megy csak
-
törölt tag
Na nekem is megjött, FR kellett hozzá, de annyira nem bánom, mert:
1. Úgyis 4.3-ról stratol
2. Már csináltam ilyet
3. A titkosítást úgyis ki akartam kapcsolni, mivel érezhetően visszavette a sebességet, azt meg máshogy amúgy sem lehet meglépni. -
törölt tag
Utána ez az nem működött, pl a rendszerfrissítés keresés gombja, így restart lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged