- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
Beszéltem a Huawei ügyfélszolgálattal, elmagyaráztam hogy mi a helyzet.
Egy hölgy vette fel, és mondom hogy milyen hiba jelentkezett. Azt kapom vissza hogy "MI?!", "sosem hallottam még ilyenről". El kellett magyarázzam. Ja, és a legjobb, hogy mikor bediktáltam az IMEI-t , tudatosította hogy a készülék Hong Kongi, holott a MobilCorner meg azt mondta hogy EU-s. Úgyhogy a Huawei már eldobta az ügyet.
Jól kezdődik... Most írtam a mobilcornernek, szerintem az ő dolguk lesz.De ha ebből én jövök ki sz@rul, világgámegyek...
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
dejvid8
őstag
Hmm, hát nekem most jutott eszembe (visszaolvastam), hogy chateltem még én is tavaly októberben a Huawei-el, direkt hogy milyen régiós. És azt írták hogy európai!!! Szóval ma a Huawei-es hölgy szerintem azt sem tudta hogy milyen bolygón van.(vagy csak le akart rázni?!)
Lehet hogy holnap megeresztek még egy telefont a Huawei felé, hátha más veszi fel...Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Just486
senior tag
válasz dejvid8 #6355 üzenetére
Minket is ugyanezzel küldtek el a körúti szervizből. "bedőltem neki" (nem volt kedvem kötekedni) de szerintem nettó hülyeség. Azt mondta " hát igen rossz hírem van, ez egy görög piacra szánt készülék ami aztán kínába ment". Mindezt úgy, hogy teljes eu-s doboza van, eu pecsétekkel, jelvényekkel, innentől kezdve mindegy. A boltban ahol vettem szerencsére átvették, ugyan úgy a tmx javította.
That unconquered country we call the future.
-
techie_guy
tag
Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy kijelző bekapcsoláskor villan egyet fehéren maximum fényerőn a kijelző? Most elkezdtem használni az "Ambient display" funkciót és ott is sokszor, jön egy értesítés egy nagy fehér villanás és utána mutatja csak az értesítést. Elég zavaró jelenség..
-
-
AdamVonSzabo
tag
válasz techie_guy #6358 üzenetére
Igen, ez egy bug, nekem is van.
-
dejvid8
őstag
Végre sikerült beszélnem a MobilCornerrel. Szimpatikus volt az alak, mondtam hogy mi a helyzet. Küldik a futárt, tán küldik az osztrák TMX-be a telefont. Alaplap csere lesz valószínű.
Előtte érdemes képeket csinálnom a telefonról, hogy milyen állapotban van? Nehogy összeb*sszák...Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
apaszka
veterán
válasz dejvid8 #6362 üzenetére
Remélem ha bajom lesz a telóval , nekem is így állnak hozzá az XXL GSM ben? Bár két levelet küldtem nekik egy év alatt, mire nem volt válasz.
Aggódjak?
Ismeritek őket esetleg?
Szeretném ha több készüléket vehetnék tőlük.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
techie_guy
tag
válasz AdamVonSzabo #6361 üzenetére
Ha nem általános a jelenség, akkor még elküldöm ezzel szervizbe gari lejárta előtt..
-
sqpp
őstag
Valaki dobjon már arcon egy 6P-vel, elalszok Ez nagyon random volt.
-
.wantííd
tag
Shadow kollégával való értekezés után, én is elvittem a József körúti szervízbe, mondtam hogy akksi és mikrofon problémám van, a hibajelentő lapot előre kitöltöttem így pár percet spóroltam. Mikor kérdezte, hogy garancia levél van-e válaszoltam, hogy amikor a készüléket megvettem az ügyfélszolgálat imei alapján biztosított róla, hogy eu-s klészülék és jár a 2 év gari.
Az lett a vége, hogy mondta a hölgy, éppen a rendszerük le van akadvaí gy a javítás 4-5 napot fog igényelni, és remélhetőleg hétfőn mehetek érte, de majd értesítenek. Meglátjuk.
-
ShadowX
őstag
Pixel 2 ár: 649$
Pixel 2 XL ár: 849$Ezek eddig csak pletykák, de ha valóban ennyi lesz, akkor ez sem lesz egy néptelefon.
[ Szerkesztve ]
-
czifraj2
csendes tag
Sziasztok, egy Nexus 6P-m van 32-es 2017 szept 5.én vettem GSM Palotából és a gsm-es gari már lejárt de a Huawei oldalon azt olvastam, hogy 2 év van rá. Néztem a hivatalos oldal garancia csekkerét és 2018.03 ig érvényes és EU-s garim van rá. Felhívtam a Huawei-t, hogy akkor mi legyen erre ők mondták, hogy ez szürke importos telefon és csak Görögországban van rá garim.
Most akkor mit tegyek? A GSM nem foglalkozik velem a Huawei szintén, magyarországi IMEI-s nem is létezett ebből a telefonból és mondták, hogy alkatrészt sem tudnak hozzá szerezni mivel nem magyar imei-s holott sehol nem látok ilyen feltételt egyik Huawei oldalon sem. -
dejvid8
őstag
válasz czifraj2 #6373 üzenetére
Tyű , ez nem jó, úgy tűnik a Huawei tényleg minden Nexus 6P-t le akar rázni, ezt tették velem is .
Kib*szott nagy szerencsém van, hogy még volt 1 hónap garim a MobilCornernél...
Nem tudom így mit tehetnél.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
czifraj2
csendes tag
válasz apaszka #6375 üzenetére
A Google elismerte erre a Huawei semmit nem tesz? A nagy cég elismeri a Huawei meg simán meghátrál mintha nem ő gyártotta volna és forgalmazná. Megpróbálom visszaküldeni hátha csinálnak vele valamit ha mégis készülék cserére adnának papírt remélem a GSM elismeri és elfogadja az egészet. Habár mivel már Garancia nincs náluk (nem értem miért mikor 2 évet ad rá a gyártó!!) ezért nem sok reményem van.
-
.wantííd
tag
Most kaptam az emailt, hogy a készülékem átvehető. Ez valahogy túl gyors volt. Hétfőn megyek érte, addig is reménykedek, hogy csináltak vele valamit
-
apaszka
veterán
Úgy látszik, a nexus nem jó ebből a szempontból.
Mivel a Google gyártatja egy külsős gyártóval, és az utána már nem akar foglalkozni vele mert nem ő gyermekre.
Persze a haszon jól jött neki és a forgalom....https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
cuebler
senior tag
válasz AdamVonSzabo #6372 üzenetére
hehe, ahogy azt móricka illetve adam ... az artisjus meg simán lemond az adathordozói díjakról, az állambácsi meg annak az áfa-járól ha jól vettem le, további 4.788 + fával megsarcolnak
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Barto
aktív tag
Kezdek félni, eddig semmi bajom nem volt a teloval, sem a Huawei-jel sem. De amiket itt írtatok a garancia kapcsán, csak szedem össze az állam....
Az asszonynak P9-e van, arra 3 év garancia van elvileg, de már erőteljesen kételkedek.
Az viszont drámai, hogy a 7.1.2-vel a szokásos használat mellett reggeltől estig kb. 40-50%-t merült, most pedig 70-t.Beastmode: S8?
[ Szerkesztve ]
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz apaszka #6389 üzenetére
Érdekes. Nem tudom miért kapcsolt ki műszak előtt.
De azóta is megy szépen. Lefutattam ezt felindulásból mert úgy dicsérik. 3 hibát talált szerinte. Nem igen szoktam ilyen wudu szerű cuccal foglalkozni. De azóta jó, ha tőle.
Mostantól teszteltem, mert fogom hagyni lemerülni.
Még soha nem hagytam 20% ig merülni.Kicsit érthetetlen volt .
De szeretem ezt a telót, és egy aksit fogok venni bele ha kell. Néztem a cseréről videót. Megfogom oldani. Már csak eredeti vagy jobb aksit kell nézni hozzá ha kell. 😊
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Just486
senior tag
egy cella van az akkumlátoraitokban csak úgy szólok.
That unconquered country we call the future.
-
Barto
aktív tag
A Szélrózsa az autokorektnek köszönhető, , és inkább birka vagyok...
[ Szerkesztve ]
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
ShadowX
őstag
Most jöttem a Media Markt-ból. Visszafizették KP-ban a telefon árát. Innen is nagy respect nekik.
Szóal most megint megállapítást nyert a közhely számomra: érdemes drágábban, de biztos és hivatalos garanciával drága telefont venni.
És azt is leszűrtem magamnak, hog addig nem hiszem, hogy veszek google telefont, amíg nincs play store-ból vásárlási lehetőség. Nem hiszem el, hogy legalább regionálisan nem éri meg google-nek egyet fenntartani (mondjuk ceh/szlovák/lengyel/magyar/román piacra).
-
apaszka
veterán
válasz mcsabi84 #6397 üzenetére
Érdekes mert teszteltem és nem kapcsolt ki azóta rendellenesen. Először engedtem lemerűlni ennyire.
Azóta sem csinálta neked?
ShadowX
100%ban igazad van, és osztom véleményed, sőt megtartom.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest