- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Messengerben szerettem volna képet küldeni, amikor először találkoztam a jelenséggel, hogy vibrál a kamera képe.
A gyári kamera app-ben is megpróbáltam, ott a fókisz segít bizonyos esetekben (pl, távolti fotozóáskor), de közelre (1m) fotózáskor/videózáskor előjön a hiba.
Csináltam egy rövid videót, ezen a YT linken eléritek: [link]
(FRISSÍTÉS: a yt úgy lebutította, hogy semmi sem látszik...)
7.1.2 beta-t használok, szerintetek van összefüggés vagy inkább hardveres hiba?
Üdv,
Balázs[ Szerkesztve ]
-
AdamVonSzabo
tag
Nektek is jött hivatalos stabil OTA a beta programban? Jelenleg a 7.1.2 beta 2 (npg47i) van fent, de most a hivatalosról kaptam értesítést (n2g47h).
Akkor most vége a beta-nak, amíg az O nem kerül be? -
Draken
őstag
válasz AdamVonSzabo #5353 üzenetére
Én még nem kaptam meg a friss 7.1.2-t, bár ma még nem csekkoltam, beta van fent jelenleg nekem! Valószínűleg az O-val folytatódik a beta, csak azt nem tudom, melyik szakaszban!
-
ShadowX
őstag
Hoppácska.
-
AdamVonSzabo
tag
-
ShadowX
őstag
válasz AdamVonSzabo #5356 üzenetére
Engem sem érint hála az égnek. Ennek ellenére már érzem hogy használódik. Lehet elviszem a jövő héten szervízbe kicseréltetni.
-
BeastMode
őstag
válasz Just_Reboot #5360 üzenetére
Igen, nem is kicsit😂
-
vacs
veterán
Jelenleg a Screw'd romot használom Nexus 5-ön és nekem ez tetszik a legjobban.
Tökéletesen stabil és millió testreszabási lehetőség van, ráadásul magyarul (a videón is látható)!
Sokan dicsérik a pure nexus-t ... én kipróbáltam, de nem egy nagy eresztés, számomra túl puritán (buta)!- Pure Nexus bemutató videó by vacs
- Screw'd bemutató videó by vacs, Dynamic gapps ajánlott hozzá
- crDroid bemutató videó by vacs
- Resurrection Remix(bemutató videó by vacs
- LineageOS (ex CyanogenMod), direkt link, a nightly verzió mindig a stabil, bemutató videó by vacs[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
SkyS1gn
félisten
Nabammeg a fémházat kicserélték erre mostmeg bal felső saroknál a kijelző üveg körül lévő müanyag részből lepattant egy darab... pedig semmihez se csaptam oda
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
apaszka
veterán
válasz BeastMode #5365 üzenetére
Így van. Én PN ROM ot használom, EX kernellel. Amit említ, prezentál a videóban azt itt tudom én is .
Szóval...Jaaa és egy csepp ajánlottat nem ittam még.
A szabadidő 500 km et hoz naponta..az ünnepen....pedig nyomnék egy kis házi kedvencet ...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
ShadowX
őstag
-
bigmasterg
addikt
Huawei szervíz elég korrekt volt.
Szó nélkül cserélték az olasz amazonról rendelt készülékemnek az akksiját.Most hogy új akksi van benne, tudtok adni valamilyen használattal kapcsolatos tippet, tanácsot, amiket betartva valamivel talán tovább bírja és egy év múlva nem lesz megint kuka a telep?
-
ShadowX
őstag
válasz bigmasterg #5370 üzenetére
Sokan mondják, hogy célszerű a gyári gyorstöltőt mellőzni és mondjuk vagy laptopról, vagy 1A-s töltővel tölteni. Én 90%-ban a gyorsat használom, de szerintem nekem amiatt használódik inkább az akku mert napi 1-2x töltöm.
-
Mr Bond 007
őstag
Az enyém kb heti 1x lát saját töltőt, általában este lefekvés előtt rádugom a nasra és reggelre feltölti. Csak akkor használom a sajátját ha gyorsan kell tölteni vagy este elfelejtettem bedugni. Sosem kapcsolt még ki magától. Remélem nem is fog
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Nekem épp ma kikapcsolt 10%-ról megint... se hideg se semmi... és új akksis.
Én se gyorstöltöm, 1A-el szoktam.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
tirszin
senior tag
A másik nagyon fontos dolog, hogy tartósan ne legyen kb. 20% alatt és ne legyen sokáig 80...90% felett sem a töltöttsége!
A 3. pedig, hogy ez a kikapcsolgatás nem csak az akkun múlik, hanem pl. a hozzávezetés minőségén.
Belejátszhat a jelenségbe még egy nagy átmeneti ellenállású csatlakozó, vagy hibás akku kábel, stb.És persze még van valami DC-DC átalakító is az alaplapján. Lehet, azt is úgy sikerült tervezniük, hogy van bennük gyártási szórás, hány Voltos betápnál teszi fel a kezét.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
techie_guy
tag
válasz tirszin #5374 üzenetére
Ember legyen a talpán, aki folyton a 20-80%-os tartományban tudja tartani a telefonját. :\
Ez már az a kategória nekem, hogy bizony nem én vagyok a telefonért és ne kelljen már bűvészkednem ezzel, hogy ne kapcsoljon ki a telefonom, amikor még _elvileg_ az üzemidejének egy tizede "benne van". Tutira valami hardveres gyártási hiba, ha beismeri a Google, ha nem. Az első 6P-m 15-20%-nál konzisztensen eldobta magát, szerencsére a cserélt készüléknél még nem tapasztaltam ilyet. (tegnap pl. még 4%-nál is tudtam telefonálni vele, persze máskor vigyázok rá, hogy ne merüljön le ennyire..) -
Lacee1986
senior tag
Az egyém másfél éves, és minden éjszaka a gyári gyorstöltőn tartom. Eddig nem volt semmi probléma vele.
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Valaki használja a telóját esetleg 6.01-el? A wifiről lenne egy kérdésem.WiFi beállításnál van olyan, hogy " Tartsa bekapcsolva a wifit alvó üzemmòdban .
1.Mindig
2. Csak töltőn
3. SohaEzek mit jelentenek pontosan??
-
BeastMode
őstag
válasz California1 #5377 üzenetére
Szia!
Igaz 7.1.2-t használok, de ezek a következőt jelentik:
1. A Wi-Fi be van kapcsolva mindig.
2. A Wi-Fi akkor van bekapcsolva, ha be van kapcsolva a kijelző és/vagy töltőn van a telefon.
3. A Wi-Fi csak akkor van bekapcsolva, ha a kijelző is, tehát ha nem használod a telefont, vagyis ki van kapcsolva a kijelző, akkor a telefon kikapcsolja a Wi-Fit.
Remélem érthető voltam. -
vacs
veterán
válasz California1 #5379 üzenetére
Ha szeretnéd megkapni az értesítéseket, pl messenger, skype, viber, email stb, akkor az 1-est kell választani, mert így mindig bekapcsolva marad a wifi.
Szerintem az emberek 99% így használja!(^)(>.<)(^)
-
BeastMode
őstag
válasz California1 #5381 üzenetére
Persze, mobilneten is jönnek.
Viszont ha van Wi-Fi, akkor miért nem azt használod?
Az 1-es pont a legjobb szerintem. -
winbox
senior tag
Akit érint, Pure Nexus is már 7.1.2-n [link]
-
-
ShadowX
őstag
válasz California1 #5387 üzenetére
Teljesen lehúzod a status bart és a fogaskerék ikon mellett ott a ceruza ikon (szerkesztés).
-
gornn
csendes tag
Az én telóm most jött vissza szervizből, csupán két napot töltött ott, plusz a postai szállítási idő ment még rá.
Sajnos a töltőm halt meg teljesen, és a telót is vissza kellett hozzá küldeni. És ha már ott van, akkor pár hibát közöltem a bejelentő lapon, mint pl.: a mikrofon gyengeségét, és az alsó hangszóró halkságát. És a képernyőm is eléggé besárgult, szóval azt is beleírtam.
Pozitívum: képernyőt cseréltek (enyhe rózsaszín árnyalatú a fehér színe), az alsó mikrofon és hangszóró részt is cserélték, + kaptam én is új hátlapot kamerüveggel együtt. No meg egy új töltőt (kábelt meghagyták, és egy szép kék befőttes gumival rögzítették
Negatívum: a hátlap alján található kis lap nem volt rendesen bepattintva, a keret alján egy kis karc látszik, valamint a kamerában egy szép porszem ékeskedik.
Ez van
-
Just486
senior tag
-
ShadowX
őstag
válasz California1 #5396 üzenetére
Azt csak custom romokban lehet egyelőre.
-
BeastMode
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs