- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
hajjaj... nálam is előfordult eddig kétszer, de elég volt letiltanom majd újra engedélyeznem az elforgatást. emlékeim szerint a kábelszolgáltatóm mobiltv-alkalmazása "intézhette el" mindkétszer... [link]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Joccc07
addikt
Nálatok, hogy muzsikál az Oreo?
Én személy szerint nem vagyok túl elégedett. Jóval gyorsabban merül és sokkal jobban melegszik ezáltal hamarabb is throttling-gol. Ami sok esetben rohadt zavaró tud lenni. A melegedéssel még csak csak kibekülök de a throttling-gal már annál kevésbé. Pedig clean install-al tettem fel.
Ki érti ezt?!?!>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Just486
senior tag
válasz Joccc07 #6157 üzenetére
Így gondolom én is. Ráadásul se az image-ek között nincsen fent a megszokott helyén, béta programon kívül ota se érkezett, szóval csak hitegetik a népet, de ez még egyáltalán nem Public Release.
És az se javít a helyzeten, hogy tavaly már játszottak hasonlót, a 7.0 ugyan így egy félig befejezett valami volt, a készre hasonlító verzió a Pixelekkel együtt megjelent 7.1 volt inkább. Szerintem idén is így lesz.[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
-
Joccc07
addikt
-
Just486
senior tag
-
ShadowX
őstag
válasz Joccc07 #6152 üzenetére
Ez a melegedés nem hiszem, hogy véletlen...már nougat akatt is tapasztaltam. A 6-os verzióknál nem volt jelen. Érdekes, hogy a pixelek nem melegszenek, pedig nincs jelentős hardveres eltérés (legalábbis akkora nincs, ami ekkora eltérést indokolttá tenne).
Minden ellenszenvem ellenérr felraktam egy custom 8-ast alap exkernellel és megszűnni látszik a melegedés és akku is jobban bírja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Draken
őstag
Én még nem raktam fel, de ha tényleg ennyire botrányos az akksi, lehet később sem fogom. Szívesen vennék pixelt, de amennyiért adják az számomra arányár, pláne a 2éves frissítéssel. Illene kitolni 3ra legalább! Ebben az esetben az első pixel (XL) -nek maradna még 2év támogatottsága, de így is max 150-160at adnék ki érte!
-
apaszka
veterán
válasz Mr Bond 007 #6166 üzenetére
Érdekes lehet a Samu Note 8 ahol ezzel az alappal jobb üzemidőt hirdetnek?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Mr Bond 007 #6168 üzenetére
Android 8 ra gondoltam.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
ShadowX
őstag
Eddig tartott a jó világ. 2 nap. Megint merülök, mint a balta az óceánban. Természetesen android rendszer a ludas, illetve most a Chrome is jobban meríti a telefont, mint a kijelző...nem tudom miért nem sikerül ezt az android rendszer dolgot megoldani 5.0 óta.
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
válasz ShadowX #6172 üzenetére
Én is azt néztem, hogy a 7-es és a 8-as Android esetében a böngészők a legnagyobb fogyasztók. Tegnap teszteltem párat, mindegyik zabálja az aksit. A Chrome meg főleg. Az opera mini is, amivel régen pár százalékkal elvoltál egy órát. Szerintem okés hogy fejlődik az Android, de nagyon sok szinten visszafelé. Ez legalábbis az én véleményem.
-
apaszka
veterán
válasz AdamVonSzabo #6173 üzenetére
Tényleg!
Köszi, azt hittem már 8al adják ki.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
rodi81
tag
Lawnchair launcher-ből elősször a 818-as verziót kell telepíteni majd erre mehet rá a legfrisseb.Nálam így működik (már aki esetleg tesztelgeti és nem indulna).
-
veterán
Sziasztok!
Ma reggel - 18 hónap használat után - kimúlt az N5X-em, vélhetően alaplaphiba :/
Kell valamit vennemAz N6P-nek van valami szériahibája?
A Hardveraprón találtam már 58 ezerért, mennyire reális ez az ár?Köszönöm!
-
-
veterán
válasz BeastMode #6182 üzenetére
70 lehet a reális?
Köszi!@Brainiac: céges vásárlásra csak 12 hó a gari, magánszemély kap pulszban még 12 jótállállást, vagy mit. A lényeg, hogy cég csak 12 hónapot kap, míg magánszemély 24-et.
Gariban ezt már nem javítják, 30-40-50 ezres javítást meg nem szeretnék, a kijelző cseréje további 30. -
Lacee1986
senior tag
Volt itt valaki akinek aksi hibával kicserélte a Google a telefonját?
-
McSico
senior tag
Valakinek jelzett már a teló, hogy elérhető a frissítés?
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Just486
senior tag
-
sqpp
őstag
Sziasztok!
N6-ról jövök át majd, ha találok valami jó kis telót Hardveraprón.
Azon kívül tokot mit mondtok, mi legyen? Én egyelőre egy jó vaskosat néztem ki, hogy ne legyen baj [link]
Más ötlet, javaslat? Csak ideiglenesen kell, mert utána valszeg megyek tovább S8+-ra jövőre, de addig örülnék egy kis turbónak
Itt is fasza a PureNexus féle ROM?
[ Szerkesztve ]
-
BeastMode
őstag
Szia!
Persze, jó a Pure Nexus
Tokból ha inkább a védelem a fontos és nem a kinézet, akkor Supcase. Nekem mentette már meg a telefont.
Zsebből kicsúszva betonra, a sarkára ráesve. Három szívroham után örömmel tapasztaltam, hogy a tokon egy apró sérülés és azon kívül semmi.
De jó még a Spigen is. -
sqpp
őstag
válasz BeastMode #6192 üzenetére
Húúú, ez elég érdekesen néz ki
Az N6-omhoz Ringke Max volt, azzal gyönyörű volt a telefon és még védte is rendesen, de itt elég fura az egész.
Várok még azért, hátha valaki használja ezt a tokot és ha esetleg nincs semmi, akkor max lesz amit linkeltél.
Ebből a telóból még kapni újonnan valahol? Illetve még annyi, hogy mekkora a legnagyobb verzió? 64-es 128-as?
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Találtam is egy 128-ast 90e-ért... még elvileg gari is van rá, a vevő teljesen megbízható és meg is beszéltem vele a dolgokat
-
sqpp
őstag
Én gondolkodtam még a Pixelen is egyébként (no nem az XL-en, hanem az XL 2-n, csak nem tudom, hogy melyiknek lenne értelme, Pixel esetében ott a felhő tárhely, ami nagyon csábító... De azért meg kell hagyni van egy ára neki
Nyilván ezt 6P után
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest