- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha! Akkor ezért nem érted.
Nem, nem ugyanazt az apk file-t kell publikálni. Mivel a Google alapvető API-jait nem használhatod (GMS hiányában), ezért egy módosított kódot kell készíteni, ami a HMS pót szolgáltatásait használja egy alternatív API-n keresztül. Persze ez elvileg(!) drop-in replacement, de hiszem, ha látom.
Még egyszer: nem alternatív build-et, hanem alternatív kódot kell karbantartani, amiért egyetlen fejlesztő sem lelkesedik...
Kérdés, hogy a fejlesztők hogyan árazzák be a HMS-t: mennyi plusz melót ér meg nekik a Huawei store-ban való megjelenés. Ezért nem olyan egyszerű a képlet, mint ahogy írod. -
Bog
HÁZIGAZDA
Használom a terméket pár napja. És van hátrány. Persze ez egy jelen helyzet, kvázi egy snapshot, de egy csomó játék nem fut el, nincs BKK Futár, nincs Android Auto, nincs MOL Limo, ez csak pár olyan, amit próbáltam. Úgy értem, hogy persze, hogy apk-ból fel lehet tenni, de nem fut. Force close.
Viszont a banki cuccok eddig mennek, a Simple, a Revolut és a CIB is. (Utóbbit nem autentikáltam, mert macerás, de megnyílt, meg minden.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Bittorrent topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő