Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Sok haszna ennek sincs. Lehet hogy az USA-ban már a csapból is korlátlan mobilnet folyik, de nálunk a 2-3 gigás korlátokkal ki a franc fogja feltölteni a zenéit, majd visszastreamelni minden alkalommal. Az ég szerelmére, erre találták ki az mp3 és hasonló médialejátszókat. Akinek nem elég több ezer szám, ami ráfér egy mp3 lejátszóra, annak valami baja van. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amikor haszna lenne ennek.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #11 üzenetére
igen, tudom, csak pontosítottam a dolgot.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #8 üzenetére
buffer és offline cache. azt mondták a bejelentésen, hogy a gyakran játszott zenéket automatikusan tárolja a mobil eszközön, illetve te kézzel is oda rögzíthetsz (pin) albumokat, számokat, hogy tárolja a készülék.
-
Zsankee
aktív tag
kivancsi leszek erre, azt irta, hamarosan kesz lesz a meghivom
-
Oppenheimer
nagyúr
A gyakran lejátszott zenéket lementi a kliensre is. Én biztos nem használnám ezt a szogláltatást sose. Egyrészt a közeljövőben nem lesz korlátlan mobilnetem elég nagy sávszélességgel ahhoz, hogy streameljen egy 320kbit/s-os számot. Másrészt mivan, ha egy pillanatra elmegy a térerő, vagy lecsökken a sávszélesség? Elkezd laggolni a zene?
Én szívesebben tárolom a zenét a saját cuccaimon.
-
rerros
tag
na ez egy nagyon érdekes dolog, mert (az eredeti cikk szerint) nem lehetne letölteni, hanem csak streamelni, de mit jelent az, hogy offline elérérs, akkor az mitől stream?
-
törölt tag
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
20000 zeneszámba már a teljes mostani gyűjteményem beleférne, és még maradna is hely egy kevés
csak hát nem elérhető. meg az otthoni internettel azért nem tartanám felhőben olyan szívesen, mert mire lejön... inkább akkor az otthoni gépen tárolnám (a nagyját).
kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegi win és mac kliensek mellé mikorra jön linuxos majd, illetve hogy az elvileg nyílt szabványok (?) miatt mikorra integrálják az olyan projektekbe, mint a banshee, vagy amarok.persze ez többnyire lényegtelen, amíg itthon nem elérhető, de kezdeményezésnek nem rossz azért.
-
gzbotii
nagyúr
mashol, olvastam h US only, volt egy link is, katt ra, es persze: not available in your country..
de remeljuk nemsokara...
-
plus44
veterán
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
Ès csak Amerikàban elèrhetõ...
-
osztraksajt
őstag
Ki kér popcornt?
Na ha ennek nem mennek neki a jogvédők akkor semminek. De ugyanakkor remélem végre sikerül egy valóban működő (és Magyarországról is elérhető) színvonalas és elérhető szolgáltatást összehozni.
A 4-5eFt/album üzleti modell elavult ezt észre kell venni. Néhány előadóra rászánok ennyit és valóban megveszem akik szerintem megérdemlik, de háttérzenélésre egész egyszerűen nem lehet ennyit ráfordítani. Elmúlt az a világ mikor a zenehallgatás fő tevékenységnek számított. Mostmár és TV és méginkább az internet előtt ülnek az emberek és nem a Videoton hifire rakják egymás után a lemezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Amazon Cloud Drive megoldásánál hússzor nagyobb online zenetárat mutatott be a Google, mely teljes zenei gyűjtemények tárolását is lehetővé teszi.
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest