- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Sok haszna ennek sincs. Lehet hogy az USA-ban már a csapból is korlátlan mobilnet folyik, de nálunk a 2-3 gigás korlátokkal ki a franc fogja feltölteni a zenéit, majd visszastreamelni minden alkalommal. Az ég szerelmére, erre találták ki az mp3 és hasonló médialejátszókat. Akinek nem elég több ezer szám, ami ráfér egy mp3 lejátszóra, annak valami baja van. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amikor haszna lenne ennek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #11 üzenetére
igen, tudom, csak pontosítottam a dolgot.
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #8 üzenetére
buffer és offline cache. azt mondták a bejelentésen, hogy a gyakran játszott zenéket automatikusan tárolja a mobil eszközön, illetve te kézzel is oda rögzíthetsz (pin) albumokat, számokat, hogy tárolja a készülék.
-
Zsankee
aktív tag
kivancsi leszek erre, azt irta, hamarosan kesz lesz a meghivom
legszebb öröm a söröm
-
Oppenheimer
nagyúr
A gyakran lejátszott zenéket lementi a kliensre is. Én biztos nem használnám ezt a szogláltatást sose. Egyrészt a közeljövőben nem lesz korlátlan mobilnetem elég nagy sávszélességgel ahhoz, hogy streameljen egy 320kbit/s-os számot. Másrészt mivan, ha egy pillanatra elmegy a térerő, vagy lecsökken a sávszélesség? Elkezd laggolni a zene? Én szívesebben tárolom a zenét a saját cuccaimon.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
rerros
tag
na ez egy nagyon érdekes dolog, mert (az eredeti cikk szerint) nem lehetne letölteni, hanem csak streamelni, de mit jelent az, hogy offline elérérs, akkor az mitől stream?
-
törölt tag
válasz osztraksajt #1 üzenetére
20000 zeneszámba már a teljes mostani gyűjteményem beleférne, és még maradna is hely egy kevés csak hát nem elérhető. meg az otthoni internettel azért nem tartanám felhőben olyan szívesen, mert mire lejön... inkább akkor az otthoni gépen tárolnám (a nagyját).
kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegi win és mac kliensek mellé mikorra jön linuxos majd, illetve hogy az elvileg nyílt szabványok (?) miatt mikorra integrálják az olyan projektekbe, mint a banshee, vagy amarok.persze ez többnyire lényegtelen, amíg itthon nem elérhető, de kezdeményezésnek nem rossz azért.
-
gzbotii
nagyúr
mashol, olvastam h US only, volt egy link is, katt ra, es persze: not available in your country..
de remeljuk nemsokara...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
plus44
veterán
válasz osztraksajt #1 üzenetére
Ès csak Amerikàban elèrhetõ...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
osztraksajt
őstag
Ki kér popcornt?
Na ha ennek nem mennek neki a jogvédők akkor semminek. De ugyanakkor remélem végre sikerül egy valóban működő (és Magyarországról is elérhető) színvonalas és elérhető szolgáltatást összehozni.
A 4-5eFt/album üzleti modell elavult ezt észre kell venni. Néhány előadóra rászánok ennyit és valóban megveszem akik szerintem megérdemlik, de háttérzenélésre egész egyszerűen nem lehet ennyit ráfordítani. Elmúlt az a világ mikor a zenehallgatás fő tevékenységnek számított. Mostmár és TV és méginkább az internet előtt ülnek az emberek és nem a Videoton hifire rakják egymás után a lemezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest