- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosL
aktív tag
arra lennék kivánics, hogy hogyan találja ki, hogy én most épp sétálok, autóban ülök, motoron repesztek vagy a bkv-m zötykölődöm.
Jöhetne már ez a hangos navi, mi az akadálya? (technikailag gondolom semmi)
-
LordX
veterán
Az a "baj" a rendszerrel, ami a Google összes szolgáltatására igaz: csak akkor ér valamit, ha nagy mennyiségben áll rendelkezésre információ.
Ha az általad említett útvonalon csak egy valaki ment eddig el Google Mapes telefonnal, és az is elkapta a piros lámpát, akkor alacsony átlagsebességet lát a Google, azért mondja hogy piros. Ha többen adtak volna adatot ugyanazon az útvonalon, akkor rendesen mutatta volna, hogy üres az út.
-
Kronk
őstag
Én hétvégén kipróbáltam. A déli és moszkva tér között, piros csíkok voltak, mondván alig lehet haladni. Persze sehol semmi nem volt, lehetett repeszteni...
-
puszta123
tag
Végre! Már alig várom, hogy nálunk is beinduljon a google navigáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest